Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Odpovědi 156
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Odesláno
Taky na to nějak nemůžu přijít. Několik let hraju jenom Psa ale teď jsem skočil do fify a mám v tom menu těžkej zmatek.

v menu si zvolite moje fifa on-line (nebo neco takoveho) a dal tam pak date vlastni zapas - 1 na 1, ted uz jenom az si budete vybirat tym tak vas kamos akorat da trojuhelnicek, tim se vam tam prida host, akorat ne vzdy budete hrat 2 proti 2, ale treba i 2 proti 1.

• 4 weeks later...
Odesláno
Nijak, nelze. Nech si ale účet aktivní v PS3 a půjde ti používat online pass pro všechny usery.
prave ja ten starej ucet chci zrusit protoze jsem blbec napasal do ID uctu blbost a neuvedomil jsem si,ze to je nick pro online hrani a jak vime tak ID nejde zmenit a k tomuto uctu uz mam aktivovanou online vstupenku:( takze sjem docela v pasti
Odesláno

Sice koukám, že to tady moc nežije, ale přesto vznesu dotaz. Fifu 13 hraju už nějaký ten pátek, ale online jsem začal až teprve nedávno a vůbec nevím kde narazit na CZ hráče. Buď hraju přáteláky 1 na 1 koho mě to nalosuje nebo v lobby někoho vyzvu, ale jen jedinkrát jsem zahlédl českou vlaječku, jinak je to směsice z celého světa. To docela dost dobře nechápu, vždyť čechů to musí na PS3 pařit mraky, to můžu hrát jen s lidmi z friendlistu co mám v PS3?

jinak poduk by si chtěl se mnou někdo kopnout tak: Lukas80CZ

Odesláno

kouken9: Já hraju přáteláky s kde kým, jen mě právě mrzí, že nenarazím abych vyzval nějakýho českýho Vencu ;-)

Jak to vlastně funguje, k jakým hráčům mě to kopne po přihlášení? Zobrazuje to třeba 230.000 hráčů online, což je asi jen na tom serveru co jsem já a těch serverů bude víc, když hru má 5 mega lidí, nebo se pletu? Ale i tak bych musel o CZ hráče sem tam zavadit ne?

Odesláno

Čau,

1) můžež mít týmu kolik chceš(myslím že max 15) , ale mince máš dohromady

2) hraj offline sezony a střídej A a B tým po 2zápasech to pak nemusíš kupovat kartičky na kondici

3) nekupuj balíčky já za ty balíčky co jsem kupil bych mohl mět snad i 200tisíc moje chyba...(ani jeden užitečný hráč)

4) online až budeš mít nějaký dobrý tým já mám třeba Chelsea až na Hazarda a drtím si někoho s Barcelonou,Madridem atd. Třeba naposled jsem porazil 4:1 hráče( Casillas,Puyol, pepe,arbeloa a asi Marcelo, a di maria,sanchez,iniesta, benzema, Villa a Ozil

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu