messi010 Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 5, 2013 ok díky moc ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Leden 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 7, 2013 Čau, když bych si chtěl udělat v ultimate team druhej tým tak ty mince by se mě počítaly do každýho týmu zvlášť nebo všechny dohromady na oba týmy? A jak si mám vydělat hodně těch mincí pořád si nemůžu vydělat na ten zlatej balíček Tady máš podrobný návod jak hrát Ultimate team: http://www.fifa.cz/forum/viewtopic.php?f=72&t=4751 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Fifu hraju velmi krátkou dobu, takže se v tom ještě moc neorientuju, ale včera jsem koukal do manuálu k ovládání. Mám takovou otázku jak se chytají penalty? Používáte někdo ty triky při hraní (bylo to rozepsaný do různých komb a dělené podle hvězdiček)? Vím z nhlka, že na parádičky není moc času, takže je neřeším a nikdo to vpodstatě tak nehraje (nhl). Oproti fifě jich je stejně poskrovnu, ale zajímá mne jestli hráči ty triky používaj při online hraní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 nechápu co tím myslíš.. penalty se chytaj pravým analogem btw kdo chce bude český fifa 13 klub virtualnich profesionalu takže kdo chce napište mi do pm a možete hrát s nama podmínka skype... Fifu hraju velmi krátkou dobu, takže se v tom ještě moc neorientuju, ale včera jsem koukal do manuálu k ovládání. Mám takovou otázku jak se chytají penalty? Používáte někdo ty triky při hraní (bylo to rozepsaný do různých komb a dělené podle hvězdiček)? Vím z nhlka, že na parádičky není moc času, takže je neřeším a nikdo to vpodstatě tak nehraje (nhl). Oproti fifě jich je stejně poskrovnu, ale zajímá mne jestli hráči ty triky používaj při online hraní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Dík. Co se těch triku týče myslel jsem například paradičky tipu, ze se při běhu prehodís míč přes sebe například. Jen mne zajímalo jestli se to v online hrách používá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 když to umíš to je vlastně dolu nahoru nahoru držením l2 já dělám nejvíc zidanovku ale tedka hrajem v klubu a jsem brankár... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 bych se mozna pridal ke klubu mam headset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 lepší skype... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 16, 2013 Jakou obrazovku (pohled) upřednostňuje te? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 za br be a pro za hrace tv prenos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tulen.mirek Odesláno Leden 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 17, 2013 vím, že když jsem hrával starý fifi kolem roku 2000 :-) na pc tak jsem taky tak hrál, ale teď zkouším "celé hřiště" jako v nhl, ale nvm asi půjdu zpět k tv přenosu, kdy máš asi větší přehled o hřišti (hráčích). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 Zdravim. Jestli mate nekdo vytvoreneho sveho profika a chteli byste hrat v klubu s cechama,tak si me pridejte na psn: HanziCZ_96 a poslu vam pozvanku do klubu. Jsme zatim 3 tak budem radi za novy hrace,domlouvame se pres skype. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 tak si me pridejte na psn: HanziCZ_96 musim vsechny upozornit, ze hanzi to moc neumi, takze jestli je vasim snem prohrat kazdy zapas, směle do toho jk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HanziCZ_96 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 musim vsechny upozornit, ze hanzi to moc neumi, takze jestli je vasim snem prohrat kazdy zapas, směle do tohojk jj presne tak jak rika kejsi :D ale zase je spousta srandy na skype behem hrani ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 neumí hrát kejsi jsi normal? hrajem já br a hanzi ještě s jedním utok na to že začínáme fifu 13 profíky tak hrajem velice dobře... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 koukene...jk = just kidding Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Leden 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 20, 2013 neumíš česky?:D co tu vytahuješ anglinu?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Leden 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 24, 2013 [h=5]Čau, nevíte proč mě nejde hrát Fifa 13 po síti s kamarádem? Je to divný, protože mě to najde s nějakým Arabem, američanem a s ním mě to nenajde - když se napojujeme na sebe tak to napíše - spojení se soupeřem bylo ztraceno. Díky za odpověď[/h]A kdyby si chtěl někdo zahrát tak můj nick je messi0100 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtomarZigzelka Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Ahoj, mám dotaz, asi už to tady možná zanělo ale nenašel jsem, mám připojení asi 30MB všechny hry jedou výborně jen fifa 13 ne, každý zápas online se mi brutálně seká, je to fifou??? Dík za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 Zalezi i jaky net ma protivnik. Ale ze by to bylo u vsech je nejake divne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OtomarZigzelka Odesláno Únor 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 3, 2013 kamarad me to neveril jemú to jede v poho bydli vedle me a ma stejny net UPC ale kdyz hrajem u me fifu temer kazdy zapas po netu je nehratelny u nej super jinak jine hry jedou bez problemu silim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 4, 2013 je to i routerem ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirasko Odesláno Únor 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 5, 2013 Čau, nevíte proč mě nejde hrát Fifa 13 po síti s kamarádem? Je to divný, protože mě to najde s nějakým Arabem, američanem a s ním mě to nenajde - když se napojujeme na sebe tak to napíše - spojení se soupeřem bylo ztraceno. Díky za odpověďA kdyby si chtěl někdo zahrát tak můj nick je messi0100 Jestli máte s kámošem stejného poskytovatele internetu a oba neveřejnou adresu, pak máš stejný problém jako já s kámošem. Náš provider zatím řešení nenašel, trvá to už dva měsíce a já už se smířil s tím, že si spolu nezahrajem. Podobný problém měli dva kámoši ještě v době, když jsem hrál chvíli PRO EVOLUTIN SOCCER a vyřešili to tím, že si jeden z nich zaplatil veřejnou adresu (u nás to nejde). Napsal jsem i mail EA a odepsali mi toto: Mail EA: Dobrý den, děkujeme, že jste se obrátili na zákaznickou podporu Electronic Arts. Máte veřejnou Ip adresu a každý jinou, nebo jste na stejném internetu pod stejnou IP adresou? Zkuste si projít následující kroky ohledně problémů s připojením (Vy i přátelé): 1) pokud používáte router,uveďte IP adresu Vaší konzole do tzv. DMZ (demilitarizovaná zóna),díky tomu nebude router žádným způsobem připojení na Vaší konzoli blokovat. Možnost DMZ nabízí většina kvalitnějších routerů. (více info v manuálu routeru). 2) pokud používáte router a ten v sobě má firewall, zkuste firewall deaktivovat (v nastavení routeru) 3) pokud jste napojen na internet z lokální sítě, může být problém způsoben nastavením dané sítě. 4) pokud je mezi zařízením, pomocí kterého jste připojen k internetu a Vaší konzolí bezdrátové spojení, nahraďte jej na zkoušku kabelem. 5) pokud nic z výše uvedeného nepomůže, doporučuji kontaktovat Vašeho providera internetového připojení a situaci prošetřit s ním (ztrátovost packetů, vysoká odezva, neveřejná IP adresa, blokace určitých portů nebo adres, apod) Pokud bychom pro Vás mohli udělat něco dalšího, neváhejte nás kontaktovat. Spojte se s námi bez obav i tehdy, dojde-li k automatickému uzavření případu. Ten považujeme za vyřešený, až ve chvíli, kdy to potvrdíte. Odpovídejte prosím přes náš komunikační portál help.ea.com/cz. Jestliže tam svůj případ neuvidíte, reagujte na tento email přímo. Nijak prosím neupravujte původní zprávu ani předmět, aby systém odpověď správně rozpoznal a přiřadil k Vašemu případu. S pozdravem Milan Zákaznická podpora Electronic Arts Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
messi010 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 Čau máte někdo nějaký typy jaký kombinace zlatých balíčku ve FUT za 7 500 brat? jestli třeba hart s messim nebo nějak tak? nebo jestli je to jedno? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kouken9 Odesláno Únor 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 7, 2013 ¨si děláš srandu?:D daly tam hráče jen kvuli tomu aby to nebylo celý zlatý....:D to je upe jedno jen za tych 7 500 se víc oplatí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.