ZatlpE Odesláno Červenec 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2013 tak to mám radost... sem nevěděl právě jestli se to týká všech her od EA.... díky za rychlou odpověd :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2013 hoj, bych měl otázku, co se stane s hráči, penězi apod. věcmi ve FUT ve fifě 13, když pak budu hrát fifu 14? převede se to nějak nebo se to smaže a člověk začne od nuly?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2013 ^ mezi hrami se nic neprevadi, zacinas zase od nuly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 a nějak ani mince se nedají? příjde mi to totiž škoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Září 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 11, 2013 nevim jak je to s temi novymi fifa points, ale mne to mezi 11/12/13 nikdy neprevedlo nic:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Deutsch Odesláno Září 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 14, 2013 [h=5]prosím o pomoc... fifu 13 jsem hrál na xbox, hrál jsem fut, teď již mám však PS3. je nějaká možnost, abych mohl využívat fut app ještě předstím než spustím hru na ps3? aplikaci používám, ale vztahuje se to na účet na XBOX live a já to chci mít pro PS3...díky za radu a odpověď[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Březen 21, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 21, 2014 hraje tu nekdo v nejakem aktivnim klubu nebo sel by do meho klubu? zatim jsem sam, potrebuju hrace,ale nechci zadne solisty 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.