Kempes Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Zdravím, mám problém s mojí PS3 60g. Postupně mi začal větrák jít na maximum až se PS3 začla vypínat sama kvůli přehřátí. Tak jsem jí teda rozebral,vyčistil od prachu,dal novou chladíci pastu,aktualizoval software na ten nejnovější,ale nic nepomohlo! Už po třech minutách mi to opět hlásí,že je systém přehřátý,ale z větracích otvorů jde studený vzduch a samozřejmě se PS3ka opět vypne,ikdyž se ani nemůže stihnou zahřát! Tak hledám radu,než to dám do servisu,díky za jakoukoli pomoc8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 60GB - > YLOD ?? servisu se asi nevyhneš ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 http://console-forum.net/tema/115699-prehriva-se-vam-ps3-a-casto-zapina-vetraky-na-maximum-reseni/page5 post z 23.05.2011, 22:08 mozna ti to pomuze uzivatelka mela podobny problem jak ty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Jak se ti ted, po opravě chová vetrák?přesnějí před tím než se ps vypne?točí na max? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kempes Odesláno Září 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Zapnu PS3 a tak 30s je ticho a potom se postupně otáčky zvětšují až na max a to do 3min. Pak chybová hláška ,že systém je horky a,že se vypne automaticky,pokud to neudělám já. Žádná žlutá ledka mi ale nesvítí a ani neproblikne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kempes Odesláno Září 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Díky za odkaz,skoro vše jsem udělal co je tam napsáno a pořád stejně až na to odstranění heat spreadu,to se mi zdá už dost velký zásah. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Trololo Odesláno Září 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 Že se to přehřeje během 3min. není nic zvláštního. Možná jsi špatně nanesl pastu,určitě to stojí za kontrolu,v případě heatspreadu pokud by jsi ho chtěl odělat a přepastovat pod ním, tak bud hodně opatrnej.!Párkrát jsem viděl podobné chování u 360tek, vše se chovalo jako by se mašina přehřívala, pasta ,ani chlazení nepomáhalo,nakonec to byl vadnej procesor,nebo deska.Nechci tě nák strašit, ale pokud už se takhle konzole chová "blbne"tak nepočítej že bude dlouho a spolehlivě fungovat.Co se servisu týká tak za sebe ti mužu říct že jsou dobří na náké drobnosti, ale v případě závažných chyb jako ylod"vadné bga spoje" desky, atd... jsou na H....,vydrži ti to max par týdnu na tvém mistě bych tu konzoli prodal na ND. a poohlédl se po nové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kempes Odesláno Září 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 27, 2012 No asi to tak vypadá,že si koupím novou,holka vydržela 5 roků,tak to zase není tak špatný :cheesygrin:. Teď před chvílí jsem ji měl opět rozebranou,přepastoval znova a výsledek stejný,takže to vzdávám. Jen si potom opět budu muset stáhnout z účtu hry co mám na HDD z Playstation store. Tak díky za rady hoši,jdu ji pohřbít :hurted: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.