Guest Anonymous Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Kupujete si neco ze zahraničí??Amerika,Japonsko??Jaky obchody jsou na to nejlepší a nejspolehlivejší(aposilaj do čr??)??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Starší nebo nové věcičky?Z Německa-dobrá zkušenost.Jen co jsem se regnul už mi volali na mobil ,kdy jim pošlu peníze.Poslal jsem a přišlo.Bylo to kolem 26 tisíc a byla to zvuková karta.Takže bez problémů.Anglie-zde má naše firma kontakty ,takže to jde samo.Bez problémů.Ale nevím jak se budou chovat k jedinci.Pak Amerika-Chtěl jsem vzorky nějakých obvodů.Takže zadara.A přišlo.Samozřejmě platíš jen poštu.Takže zatím všechno OK.Teda pokud nechceš něco z pobřeží slonoviny ,tak bys nemněl mít problém.Pokud chceš starší věci ,tak koukej na ebay.de.Je tam opravdu všechno. P.S.A samozřejmě musíš umět aspoň Německy.Ale Anglicky je mnohem lepší.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Osobní zkušenost mám se dvěma: www.sendit.com UK obchod. Velmi dobrý ceny a poštovný do ČR skoro zadarmo. Objednal jsem tam už pár věcí a vždycky přišli. I když jednou byl maličko napraskel obal UMD - což byla asi spíš chyba pošty. Odeslání jim bohužel někdy chvíli trvá. Takže doručení někdy trvá týden a půl. www.gamestop.com US obchod. Výhoda je že mají US verze her a hodí se když je člověk netrpělivej a nechce čekat na EU verzi. Bohužel mají děsně drahý poštovný do ČR- 60 dolarů. Na druhou stranu ceny jsou oproti ČR levnějšší, takže to vyjde dráž jen o pár stovek. Ne o celejch 60 dolarů. Je na kadžým jestli mu to za to dřívější doručení stojí. Nepoužívají klasickou poštu, ale UPS kurýní sužbu (asi proto ty ceny). Takže bych čekal lepší zacházení se zbožím a doručovací doba je takřka neuvěřitelná - v pátek odpoledně jsem obědnal v podnělí ráno zvonil kurýr. www.gameseek.co.uk Nemám zkušenost (neberou moji kartu). Ale kolega tam obědnával a dorazilo. To je všechno co můžu říct. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Osobní zkušenost mám se dvěma:www.sendit.com UK obchod. Velmi dobrý ceny a poštovný do ČR skoro zadarmo. Objednal jsem tam už pár věcí a vždycky přišli. I když jednou byl maličko napraskel obal UMD - což byla asi spíš chyba pošty. Odeslání jim bohužel někdy chvíli trvá. Takže doručení někdy trvá týden a půl. www.gamestop.com US obchod. Výhoda je že mají US verze her a hodí se když je člověk netrpělivej a nechce čekat na EU verzi. Bohužel mají děsně drahý poštovný do ČR- 60 dolarů. Na druhou stranu ceny jsou oproti ČR levnějšší, takže to vyjde dráž jen o pár stovek. Ne o celejch 60 dolarů. Je na kadžým jestli mu to za to dřívější doručení stojí. Nepoužívají klasickou poštu, ale UPS kurýní sužbu (asi proto ty ceny). Takže bych čekal lepší zacházení se zbožím a doručovací doba je takřka neuvěřitelná - v pátek odpoledně jsem obědnal v podnělí ráno zvonil kurýr. www.gameseek.co.uk Nemám zkušenost (neberou moji kartu). Ale kolega tam obědnával a dorazilo. To je všechno co můžu říct. U toho sendit je kolik posta??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 U Senditu je to myslím nějakejch 1,5 libry do ČR. Což je cca 60 korun. Český obchody účtujou 80kč :-) Jak jsem psal - je to zanedbatelná částka. Jinak napraskel obal UMD jsem samozřejmě myslel jako t uvlekou krabici - ne přímo platovej obal samotnýho disku co se rve do PSP. Takže žádnej problém a myslím že při obědnání v ČR není to riziko o moc menší. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 Nakupuji jedine na ebay - vetsina zbozi je tam z UK nebo Asie, vse nesrovnatelne levnejsi,rychle dodani - vetsinou max 14 dni a spolehlivost,mohu jedine doporucit. Napr. 4GB karty uz tam sezenete za 1930 Kc vcetne postovneho ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 E-bay je asi fajn. Ale té spolehlivosti bych nedokázal tolik věřit. Přece jen to není o tom, že nakupuješ na e-bay ale záleí na koho tam narazíš. Když ozkoušíš jeden obchod a osvědčí se, tak se dá předpokládat že tě nenatáhne ani příště. U e-bay nikdy nevíš :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
EvilSta Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 E-bay je asi fajn.Ale té spolehlivosti bych nedokázal tolik věřit. Přece jen to není o tom, že nakupuješ na e-bay ale záleí na koho tam narazíš. Když ozkoušíš jeden obchod a osvědčí se, tak se dá předpokládat že tě nenatáhne ani příště. U e-bay nikdy nevíš :-/ na e-bay je celkem dobre zavedeny system takzvaneho "feedbacku" kde zakaznici hodnoti sluzby prodavajiciho - a pokud ma pres 10 000 spokojenych zakazniku a 99+% positive feedback urcite se nespalis. Tenhle system uspesne okopiroval i cesky aukcni server aukro. Staci si jen dat pozor nenakupovat od lidi co nemaji zadny nebo dokoce negativni feedback a melo by byt vse v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pasul Odesláno Září 9, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 9, 2006 10 000 spokojených zákazníků je takzvaný kšeftař a obchodník na ebay.Na ně taky pozor.Jeden špatný feedback jim rozhodně neuškodí.Ideál je kolem 80 až 200 kšeftů se 100% kladným hodnocením. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spawn Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 Hele byl jsem na to Sendit?Co musim udelat abch si to mohl nechat poslat?????????????????dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 Hele byl jsem na to Sendit?Co musim udelat abch si to mohl nechat poslat?????????????????dik Mít kreditku, kterou berou, zaregistrovat se a hotovo. Obědnáš a věc přijde. Berou: * Visa * Master Card * Delta * American Express * Switch/Solo * Visa Electron Už jsem obědnal tři věci a žatím jsem neměl nejmenší problém. Jen za tu cenu (60kč) poštovnýho nečekej že ti to doručí do tří dnů jako Gamestop přes UPS (ale ten taky účtuje 60 dolarů za dopravu). Většinou po obědnání pár dní trvá než to pošlou (nevím přesně na co čekají, ale tak dva až čtyři dny jim to vezme) - a pak to chce počítat tak týden až dva na doručení. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest Anonymous Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 Hele byl jsem na to Sendit?Co musim udelat abch si to mohl nechat poslat?????????????????dik Mít kreditku, kterou berou, zaregistrovat se a hotovo. Obědnáš a věc přijde. Berou: * Visa * Master Card * Delta * American Express * Switch/Solo * Visa Electron Už jsem obědnal tři věci a žatím jsem neměl nejmenší problém. Jen za tu cenu (60kč) poštovnýho nečekej že ti to doručí do tří dnů jako Gamestop přes UPS (ale ten taky účtuje 60 dolarů za dopravu). Většinou po obědnání pár dní trvá než to pošlou (nevím přesně na co čekají, ale tak dva až čtyři dny jim to vezme) - a pak to chce počítat tak týden až dva na doručení. Na co kreditku?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 4Lobo: trochu blbá otázka, ne? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 poznate niekto www.dvdcrave.com ? ak ano napiste skusenosti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Glutton Odesláno Říjen 6, 2006 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2006 Lobo: Aby jsi měl čím zaplatit? + samozřejmě musí umožňovat platby do zahraničí. myschoo: Slyšel jsem o něm, ale zatím jsem tam neobjednával (a ani brzo nebduu, protože neberou moji kartu). Ale ten člověk co to uváděl se dušoval že s nima má dobrý zkušenosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.