Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

zamrzunti vzdy ve stejnem bode

kopxy

Otázka

Ahoj všem,

pokusím se Vám nastínit kamarádovo problém:

Když spustí BF3 tak proběhne synchronizace trofejí (to vše je zatím v pořádku). Po synchronizaci naskočí na obrazovce LOADING (s takovou kostičkou). Po chvilce nápis LOADING zmizí a zůstává tam chvilku blikající kostička která se po chvilce zamrzne a nezbývá nic jiného, než PS3 restartovat. Udělá to klidně 50x za sebou. Kamarád mi říkal,že když asi před 2ma měsícema stahovala hra update tak se mu konzole sekla(musel následovat restart)a od té doby to zlobí (jen podotýkám, že tento problém je BF3,ostatní hry šlapou jak mají). Nevíte někdo v čem by mohl být problém? Jediné co mě napadá,je nějakým způsobem odstranit všechny data BF3jky,a poté vložit CD s hrou,tak aby si konzole myslela,že je do ní hra vložená poprvé a všechny data se nainstalovali znovu. Budu rád za každou radu,kterou mi dáte a tím myslím i to,jak odstranit všechny data hry.

Děkuji za pomoc.....

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
  • Moderators

No řešení by podle mě bylo odstranění veškerých dat uložených v PS3 včetně savů(ty ať uloží na flashku) a poté zkusí vše od znovu(bez savů) pokud by vše šlapalo tak ať zkusí nahodit i savy jestli třeba nebude problém v nich. Veškerá data ať hledá v položce Games.

Odkaz ke komentáři

• 0

Já si myslím, že problém byl v tom, že nebyl dokončený update protože se konzole uprostřed updatu zaseknula- pak se musela resetovat a tím nedošlo k jeho dokončení. Nikdy jsem se s tímto problémem nesetkal a nejsem přez konzole zrovna odborník.... takže s mazáním souborů z konzole vůbec nemám zkušenost... já prostě jenom hraju :D . Tak teda zkusíme všechno co najdeme v položce games (to co souvisí s BF3) smazat....uvidíme jestli to pomůže, snad jo.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu