Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Fifa vs Pes


zip545

Recommended Posts

Já osobně mám pes11 a je to pro mě docela zklamání. Grafika nic moc, málo herních režimů (hodně mi chybí trénink, kde by si člověk natrénoval jednotlivý úkony, protože v zápasech je to pak vykoupený porážkama) a co mě asi štve nejvíc tak je umělá inteligence. Ani ne tak inteligence protihráčů, protože ta mi přijde na vynikající úrovni a zápasy jsou pak opravdu výzva a ne jen hra stylu o kolik to dneska bude. Ale umělá intelegince spoluhráčů je neuvěřitelně marná. Ať jsem nastavoval taktiku jakou jsem chtěl, tak chybí výrazná podpora útoku. Jakmile se dostane jednou míč až na útočníky, tak se zbytek týmu už dál nenabízí a nebývá komu přihrát. A celkově podporuje ofenzívu málo hráčů a je těžký se pak prosadit. I když samo dá se přijít na určitý typ akcí, které přináší úspěch, ale takový góly zase člověka moc netěší.

Úplně nejhorší je ale obrana. Hráči, které zrovna ovládá počítač a ne já, tak často ignorují hru. Míč se jim pomalu kutálí vedle nohy, ale nezasáhnou. Nebo se klidně koukají jak kolem nich proběhne protihráč. Dále se mi často stávalo, že jsem se pokusil sebrat počítači míč a nepovedlo se mi, tak se za mnou udělala díra, kterou zase hráči automaticky nezaplňují a než se člověk přepne na správného hráče, tak už jde počítač sám na bránu.

Pro mě to teda bylo velké zklamání a i když se teď pes11 dá sehnat za výbornou cenu, tak ze mě určitě nebrat

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu