WoKo_O Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Prosim vas..neznate nekdo nakej program na upravu videii.? jako abych tam mohl pridat ruzny triky jakko napriklad STAR WARS mec ..!? chtel bych to skusit..nevite o necem takovym.? Priklad: http://youtube.com/watch?v=iPVqZbAm4M8 http://youtube.com/watch?v=i37Z3YkZ1mw neco takovyho udelat..treba by stacilo jen osvitit nasadu od kostete..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Adobe after effects (sry nedíval sem se na to video, ale tuším co tam je :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 Effects lab - Vision lab...na netu skoro k nesehnání...mám doma Effectslab Lite a je to good! záblesky z různých zbraní+světla+záblesky+SW Light sword+nějaký ty efekty...stojí od 3000,- na www.fxhome.com :) PS: HD kvalita!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 hm vypada to zajimave ale udelat to bude asi dost tezky ... taky bych to rad umel .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 hm vypada to zajimave ale udelat to bude asi dost tezky ... taky bych to rad umel .... je to easy:) zkoušel jsem to...ale dělal jsem zatím na demo verzi takže jsem to nemohl uložit...ale pak jak jsem sehnal plnou tak jsem akorát udělal parodii na CS(taky pokus) ale neměl jsem čas na nějaký delší projekty tady video Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 pekny..ale ja mysel nakej freeware..neni neco takovyho.?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
el-barto Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 to je fakt parádní;), taky bych byl rád kdyby bylo něco, za co se musí dát 3k ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 no freeware asi tezko... nekde na netu ale snad jde sehnat nejaka verze s crackem .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 jo to asi pude..ale pak by byla otazka jak to tam udelat ..:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
milux Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 lsmaker uděláš světelné meče jinak ja dělám triky jen adobe after effects a ten lsmaker je freeware ;) http://lsmaker.uw.hu/progs/lsmaker_0967.zip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 jak říkám...ten program mám má pouhých 20mb:) mohl bych upnout ale ne hned protože mám pojebaný up a Dl tak až budu u někoho...za nějaký ty points...si pamatuju jak jsem to nedávno prodával jednu kopii za 100:D protože to nikdo nemá:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WoKo_O Odesláno Říjen 31, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 ja sem stahnul demo toho effects lab a vubec se v tom nevyznam..a ten lsmaker taky nevim..:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 jak říkám...ten program mám má pouhých 20mb:) mohl bych upnout ale ne hned protože mám pojebaný up a Dl tak až budu u někoho...za nějaký ty points...si pamatuju jak jsem to nedávno prodával jednu kopii za 100:D protože to nikdo nemá:D A kdy bys to mohl tak upnout ? ... Až to upneš pošli mě pls odkaz na PM :)) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zavorka Odesláno Říjen 31, 2007 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2007 A kdy bys to mohl tak upnout ? ... Až to upneš pošli mě pls odkaz na PM :)) díky oki pošlu to kazždýmu ...ale nic zadarmo(nějaký ty points:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 adobe after efects malá ukázka meho snažení :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emkay.wOw~ Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 narlizo pls.. tut na to :D a nevis proc mi nejde AAE na viste?? :D kdyz to zapnu tak mi pise naky error, ze AAE has crashes, check adobe.com/support :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 narlizo pls.. tut na to :D a nevis proc mi nejde AAE na viste?? :D kdyz to zapnu tak mi pise naky error, ze AAE has crashes, check adobe.com/support :D:D sry udělat tut nemám čas :P mám ještě spoustů jiných věcí na práci možná časem na vánoční prázdniny, btw co máš za verzy AAE ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ThomasVT Odesláno Listopad 1, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2007 adobe after efects malá ukázka meho snažení :) pěkný sice jenom jmeno ale pěkně udělaný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 2, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2007 kdyby mněl někdo zájem o ten videolab tak tady link je tam i crack a nějaký efekty má to kolem 60 mb http://rapidshare.com/files/41675226/ABOUT-SEXXX.COM_fxhvl.rar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 ja delam v Adobe After Effects,udelal sem uz jedno video se svetelnym mecem a ma to asi 10 secund a delal sem se s tim skoro dve hodiny a pak sem udelal video jak si slehaj blesky z oci ale s tim sem se taky delal dlouho,lepsi sou program yktery vam rovnou vypocitaj drahu toho mece,v AAE musite kazdej frame delat zvlast tzn kazdou vterinu rozdelit asi na 10 casti a kazdou spesl upravovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
narliza Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 ja delam v Adobe After Effects,udelal sem uz jedno video se svetelnym mecem a ma to asi 10 secund a delal sem se s tim skoro dve hodiny a pak sem udelal video jak si slehaj blesky z oci ale s tim sem se taky delal dlouho,lepsi sou program yktery vam rovnou vypocitaj drahu toho mece,v AAE musite kazdej frame delat zvlast tzn kazdou vterinu rozdelit asi na 10 casti a kazdou spesl upravovat bohužel ale výsledek stojí za to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark7 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 jo to mas sice pravdu ale predstav si delat celej film z toho jako sou na youtubku,to by se 5 minutovej film delal tak mesic :D:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.