Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Lze kupovat a hrát bazarové hry?


dcepy

Otázka

Přátelé, zítra si (snad) koupím tuto úžasnou konzoli, je mi jasné, že stažené hry hrát nebudu a jsem za to i celkem rád, jelikož co si budeme povídat - fér to není. Určitě mne ale budou zajímat bazarové hry. Vím,že hry jsou vázané na účet a proto si nejsem jistý, zda mohu hru od někoho koupit a následně jí hrát bez rizika, že jí bude mít "registrovanou" někdo jiný.

Děkuji za případné odpovědi na tuto asi dost jednoduchou otázku :cheesygrin: Doufám, že se to tu na fóru zase rozjede jako za éry PSP.

PS.: nevíte, jak si tady na fóru změním profilový obrázek? Už je to pár let, co jsem tu účet zakládal a dal si na profilovku oblíbenou baskytaristku, která mě ale po 4 letech už se*e.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

4 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

hlavně bacha na regiony, nikdy nedávat do vity jinej region než CZ protože pak musíš kupovat jenom hry z toho regionu kvůli online passům, já se takhle vypekl když jsem měl ve vitě us učet a kupoval hry v CZ. hry fungovali bez problémů ale když jsem chtěl použít online pass měl jsem smůlu a nepomůže ani zakoupení online passu na store protože pak ten us online pass chce us verzi hry. takže bacha na to.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu