vladas6274 Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Ahoj, v diskuzích často čtu o tom, že má někdo volný slot na na PS3 nějakou hru. Nikde jsem však nenašel vysvětlení co to je. Vysvětlíte mi to prosím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikas_cze Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 To znamená, že každou hru co koupíš, tak můžeš nainstalovat z jednoho účtu na 2 zařízení (např. PS3+PSP) Ještě loni to ale třeba bylo na 5slotů. Takže si lidi kupovali nové hry za 1/5 ceny. Teď už to tedy jde jen 1/2 ceny. S někym se domluvíš, že si na půl koupíter FIFU 13 1800,- Jeden z Vás založí nový email třeba na seznamu (fifa13fifa13@seznam.cz) + nějaké heslo. Potom založí nový účet na PSN s novými přihlašovacími údaji, kde hru zakoupí za plnou cenu 1800,- Ty mu pak pošleš 1/2 ceny 900Kč třeba na účet a až mu platba dorazí tak on ti pošle přihlašovací údaje do nového PSN účtu kde si budeš moci hru stáhnout. nebo samozřejmě také na (PS3 + PS3) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 vladas6274 Odesláno Říjen 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Moc díky za obsáhlé vysvětlení. Takže je tam potřeba i důvěra. A jak je to s různými profily na PS3? Pořad je to jedno zařízení jestli se nepletu. Odesláno z mého Galaxy Nexus pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mikas_cze Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Samozřejmě, důvěra je základ. Ale většina lidí zde obchodujícich je solidní. Zatim jsem já sám osobně problém něměl. Profilů na PS3 můžeš mít kolik chceš (nejsem si jist jestli je tam nějaký max. limit) Sám tam mám asi 5 přihlašovacích profilů z kterých jsem stahoval hry. Ale hry si pak můžeš pouštět z jakéhokoli profilu chceš. Všechny hry co už mám nainstalované si už jen pouštím ze svého hlavního prpfilového účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 max profilu je myslim 15. PAk uz to nedovoli udelat dalsi, coz je na prd, protoze kdyz clovek smaze nejakej aby vytvoril novej, tak ten obsah co byl stazenej pod tim puvodnim profilem (napr hra s nekym koupena) nebude fungovat :(. Blby je, ze kdyz ten profil vytvori clovek znova aby jako teda to fungovalo, tak to nefunguje stejne .( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karrem23 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 Mám taky otázku musí být na každou staženou hru s PSN nový učet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nemec30 Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 to opravdu ne, všechno na jednom účtu funguje normálně :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Karrem23 Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 tak paráda já to právě ještě neskošel tak dík :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Yarda11 Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 max. pocet uctu je 16. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jajon Odesláno Září 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2013 (upraveno) RE: Odpověď jsem našel ve vlákně PSN účet hry na půl... nebo Co to je SLOT psn her... 1) založí se nový PSN účet určený jen pro nákup té konkrétní hry 2) nabije se na něm peněženka, koupí hra v PS storu a následně se může jeden "slot" někomu prodat (tj. poslat mu přihlašovací údaje k PSN účtu = email + heslo). 3) druhá osoba si založí na PS3 nového uživatele, což bude ten účet z bodu 1) a přihlásí se pod tímto účtem. Pak si stáhne z download listu hru a zase se odhlásí. Nyní může hrát hru na svém vlastním účtu tak dlouho, dokud z konzole nesmaže ten účet z bodu 1). !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Existuje zde ovšem riziko, že narazíš na hajzlíka, který ti účet následně ukradne (změní heslo, email, deaktivuje tvojí konzoli a ty už si tu hru nezahraješ). Totéž samozřejmě platí i obráceně, hajzlík může být ten prodávající a kdykoliv změnit heslo a deaktivovat tvoji konzoli. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Upraveno Září 24, 2013 uživatelem Jajon oprava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hoby1468622628 Odesláno Září 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Září 26, 2013 proto je lepši si hry kupovat na pul s někým koho dobře znáš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pinkpiggy Odesláno Říjen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2013 funguje tohle slotovani i na hry hry koupene z obchodu?? (tedy na disku?) asi ne co.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Ludislav Odesláno Prosinec 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 10, 2013 (upraveno) Ahoj, pročítal jsem diskusi, ale nikde jsem nenašel, jak je to s placením? Pokud zakoupím hru na PSNetwork, jde zaplatit běžným převodem nebo je třeba nabýt účet? Díky EDIT: už jsem tu našel, že je potřeba dobýt peněženku na účtu :) Upraveno Prosinec 10, 2013 uživatelem Ludislav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 atesss Odesláno Prosinec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2013 Už jste zkoušel někdo kupovat hru ve dvou na PS4 ??? je to stejné nebo tam je nějaká změna kvuli tomu primárnímu účtu ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
vladas6274
Ahoj, v diskuzích často čtu o tom, že má někdo volný slot na na PS3 nějakou hru. Nikde jsem však nenašel vysvětlení co to je.
Vysvětlíte mi to prosím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
13 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.