majki.mayer Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Tak je snad čas vytvořit nové vlákno pro diskuzi o dalším pokračovaní Pro Evolution Socceru. Jak to bude možné, hned založíme comunity, ať můžem začít hrát ligu a turnájky v československé komunitě...:cheesygrin:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Dobre, dobre... Snad s NEW rocnikem bude stejna zabava v hrani ONLINE LIGY, TURNAJU a PRATELAKU jako s PES 2012, viz. http://console-forum.net/tema/133520-pro-evolution-soccer-2012-online-liga Jeste doplnim... Toto vlákno slouží pro domluvu online hraní Pro Evolution Soccer 2013. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Snad jo... :) Včera jsem zkusil hned první online zápasy a opradu se mi dařilo-6 zápasů 6 proher... :) Jediné pozitivum je, že jsem dal v každém zápase gól.. :-) Trošku jsem zklamaný ze soupisek. Ikdyž jsem si stáhnul nový data pack, tak soupisky nejsou vůbec aktuální. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 skvěle, hru bych měl mít příští týden, tak si vás potom všechny přidám :D a když si soupisky opravím sám (když přehodím RVP do ManUtd atd.), bude tam i na online hraní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 ciao kluci uz se teším na online community :cheesygrin: kdyz si soupisku aktualizujes manualne v online menu zustava soupiska podle aktualniho datapacku :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 11.10. vyjde další Data pack s aktualizovanými soupiskami ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 no tak ještě týden to vydržet a pak si dám do útoku konečně duo Van Persi- Rooney....:cheesygrin: kuwa kuwa, už se těším na komunitu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 no chlapy 17.9 se kvam pridam jo a majki taky se tesim na duo nikdo-nikdo v arsenalu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parwic87 Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 17.10 samozrejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Pěkné útočné duo pawrici... :-). Ale ty si poradíš i tak.. :-) Chápete někdo rating? Já prohrál těch prvních 6 zápasů a dali mi rating 150. Koukal jsem na borce se kterým jsem hrál a měl 4 výhry a rating 550!!!. Přitom body za výhry, remízy a prohry mi připadají stejné jako ve 2012, tak nevím.. :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Jestli je to možné rád se přidám. Sice jsem posledních pár ročníků PES vynechal, ale vždy jsem tuhle sérii měl moc rád a letos jsem zkoušel jak FIFU tak Pro evo a PES mě bavil daleko více, takže jsem pořídil PSA. Jsem rád, že ho tady na fóru někdo hraje, takže se rád do nějaké ligy připojím. Jinak ten rating mi taky moc neleze do hlavy :D Ale předpokládám, že čím vyšší tím lepší. Protože za výhru se mi rating zvednul (ale potom nechápu proč u toho byla červená šipka, protože červená v 99% značí že člověk o něco přišel nebo se v něčem zhoršil atd :D ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejsi Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 kdyztak sem rovnou davejte svoje nicky k prispevkum, nebo alespon jednou nechte zobrazeny cely podpis, pokud v nem mate ten ctverecek s trofejema, jak to mam ja... at si vas muzu pridat postupne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Jojo, cim vyssi rating, tim lip. Akorat nechapu pocatecni hodnotu. V minulych dilech vzdycky vsichni zacinali na 500. Jinak pridat se muze samozrejme kazdy, jen musime pockat na novy data pack a zalozit comunitu. Chtel jsem te Borku poprosit, jestli by jsi ji nezalozil. Ja 11teho nastupuju do spitalu, tak to letos zaloz ty. Pokud mozno tak nech heslo i jmeno stejne jako bylo loni, tedy "cze". At nas kdyz tak najdou i kluci, kteri sem nechodi. Jinak by jsme mohli dat zatim pratelacek, lobby room tam je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Ciao Majki ,diky za duvěru :) hned 11.10 comunitu samozdrejmě rád založím s stejným heslem i názvem (cze) . Jinak at Ti to ve špitále dopadne dobře a seš brzo zpět doma u rodiny a PESka ;) když bude čas třebas se ještě zastihneme u nějakeho přáteláčku:cheesygrin: ps:kejsi ja,majki,sejvi a parwic mame na PS3 stejné nicky jako tady,tak si nas mužeš určo přidat 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Jen takový technický dotaz chlapi - proč se musí čekat na data pack? To nejde komunitu založit třeba ted, a až vyjde datapack tak si to prostě každý aktualizuje? Jak jsem psal výše, PES jsem dříve hraval na PC, na PS3 je to pro mě poprvé, takže si nejsem jistý jak to funguje. To když se založí komunita, tak po celou dobu jejího trvání funguje jen s tím datapackem se kterým byla založena a nejde aktualizovat? Nebo ten důvod je čistě jen proto, aby se nabralo více lidí než data pack vyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Protože online comunity letos není součástí základní verze hry bude k dispozici až 11.10 jako volně stazitelny data pack ....... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 jo dík Borku.. :-) Důvěru samozřejmě máš a když Sejvi ještě nemá nový PES, tak je to na tobě.. :-) Předpokládám, že asi hned založíte i console forum ligu, tak bych chtěl jen připomenout základní podmínku- VYBERTE SI JEN KLUBY, KTERÉ JEŠTĚ NIKDO NEMÁ, ať to má nějakou úroveň. Kdo dřív příjde, ten si dřív vybere. Takže s UNITED asi letos hrát nebudu. :-) Pro nováčky- nebojte, během turnájků si nemusíte brát stejné kluby, které máte v lize. Takže i když na vás v lize nezbyde váš oblíbený tým, nesmutněte- můžete si ho brát na turnájky.. :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
borekspartan Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 neboj tuhle základní podmínku VYBERTE SI JEN KLUBY, KTERÉ JEŠTĚ NIKDO NEMÁ!!!!! dam do pravidel console forum ligy.......:wohow: ps:šikovný palce vyhrajou i ze slabím týmem ...:psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Tak vzhledem k tomu, že moji oblíbení Wolves FC (Wolverhampton Wanderers) v Pro Evu nejsou, tak mi asi bude celkem jedno jaký tým na mě zbyde, ale aby člověk vyhral se slabším týmem když hraje proti někomu, kdo Pro Evo hrát umí, tak to už chce spíše řádnou porci štěstí než šikovné palce :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 to je těžké, mě to někdy jde samo a někdy ani kdybych se pos**l, tak nevím co hrát. Hlavně zatím nevím, jak dát gól ze samostatného nájezdu..:-). Dávám zatím jen góly do prázdné nebo ze střední vzdálenosti..:D Asi zapnu trenéra a jdu na vás trénovat... :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molda22 Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 No o gólech ze samostatných úniků mi ani nemluv :D Ať mířím kam mířím, at střílím jak střílím, většinou to golman čapne :D Jen občas se zadaří, nebo když vidím, že vybíhá, tak to se dá pěkně přelobovat :D Ale už se mi povedlo i pár nádherných gólů a ta radost je pak obrovská, to ve FIFĚ jsem nikdy nic takového nezažil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Ahoj kluci, hrál jsem i minulej ročník tady, ale bohužel kvůli nedostatku času a zdravotním problémům jsem PESko nezapnul a omlouvám se všem jestli jim to přivodilo problémy. Avšak, jak jsem chválil v příspěvku o PES 2013 tady na console-foru, PESko 2013 se fakt povedlo co se týká hratelnosti a rád bych se přidal do ligy :-) Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Škoda, že to opět nevypadá jako fotbal, snad příští rok, nebo možná taky za 10 let :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zaky Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 Jo a můj nick na PSN je "Zakoush" ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
majki.mayer Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Nazdar Zaky, samozřejmě jsi vítán. Kuwa to bude konkurence, už se nám to pěkně slízá.. :wohow: Ještě jsem zvědavý na Jiraska, jak se rozhodl mezi Fifou a Proevem.. :wohow: Romik- tak úplně realistické to asi nikdy nebude, ale už se mi párkrát stalo, že přišla nečekaná návštěva, já hrál proevo a návštěva - "No jo, zase čumíš na ten fotbal, co?" .. :cheesygrin: Takže tak špatné to asi nebude.. :cheesygrin: Jinak pár tipů pro ovládání: Tipy a triky: http://www.zing.cz/videa/prehrat/tz-6652/pes-2013-tipy-a-triky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.