Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Pro Evolution Soccer 2013 ONLINE LIGA


majki.mayer

Recommended Posts

  • Odpovědi 93
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Dobre, dobre... Snad s NEW rocnikem bude stejna zabava v hrani ONLINE LIGY, TURNAJU a PRATELAKU jako s PES 2012, viz. http://console-forum.net/tema/133520-pro-evolution-soccer-2012-online-liga

Jeste doplnim...

Toto vlákno slouží pro domluvu online hraní Pro Evolution Soccer 2013.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Snad jo... :)

Včera jsem zkusil hned první online zápasy a opradu se mi dařilo-6 zápasů 6 proher... :) Jediné pozitivum je, že jsem dal v každém zápase gól.. :-)

Trošku jsem zklamaný ze soupisek. Ikdyž jsem si stáhnul nový data pack, tak soupisky nejsou vůbec aktuální.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pěkné útočné duo pawrici... :-).

Ale ty si poradíš i tak.. :-)

Chápete někdo rating? Já prohrál těch prvních 6 zápasů a dali mi rating 150. Koukal jsem na borce se kterým jsem hrál a měl 4 výhry a rating 550!!!. Přitom body za výhry, remízy a prohry mi připadají stejné jako ve 2012, tak nevím.. :-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli je to možné rád se přidám. Sice jsem posledních pár ročníků PES vynechal, ale vždy jsem tuhle sérii měl moc rád a letos jsem zkoušel jak FIFU tak Pro evo a PES mě bavil daleko více, takže jsem pořídil PSA. Jsem rád, že ho tady na fóru někdo hraje, takže se rád do nějaké ligy připojím.

Jinak ten rating mi taky moc neleze do hlavy :D Ale předpokládám, že čím vyšší tím lepší. Protože za výhru se mi rating zvednul (ale potom nechápu proč u toho byla červená šipka, protože červená v 99% značí že člověk o něco přišel nebo se v něčem zhoršil atd :D )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jojo, cim vyssi rating, tim lip. Akorat nechapu pocatecni hodnotu. V minulych dilech vzdycky vsichni zacinali na 500.

Jinak pridat se muze samozrejme kazdy, jen musime pockat na novy data pack a zalozit comunitu.

Chtel jsem te Borku poprosit, jestli by jsi ji nezalozil. Ja 11teho nastupuju do spitalu, tak to letos zaloz ty. Pokud mozno tak nech heslo i jmeno stejne jako bylo loni, tedy "cze". At nas kdyz tak najdou i kluci, kteri sem nechodi.

Jinak by jsme mohli dat zatim pratelacek, lobby room tam je.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ciao Majki ,diky za duvěru :) hned 11.10 comunitu samozdrejmě rád založím s stejným heslem i názvem (cze) . Jinak at Ti to ve špitále dopadne dobře a seš brzo zpět doma u rodiny a PESka ;) když bude čas třebas se ještě zastihneme u nějakeho přáteláčku:cheesygrin:

ps:kejsi ja,majki,sejvi a parwic mame na PS3 stejné nicky jako tady,tak si nas mužeš určo přidat 8)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jen takový technický dotaz chlapi - proč se musí čekat na data pack? To nejde komunitu založit třeba ted, a až vyjde datapack tak si to prostě každý aktualizuje? Jak jsem psal výše, PES jsem dříve hraval na PC, na PS3 je to pro mě poprvé, takže si nejsem jistý jak to funguje. To když se založí komunita, tak po celou dobu jejího trvání funguje jen s tím datapackem se kterým byla založena a nejde aktualizovat?

Nebo ten důvod je čistě jen proto, aby se nabralo více lidí než data pack vyjde?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

jo dík Borku.. :-)

Důvěru samozřejmě máš a když Sejvi ještě nemá nový PES, tak je to na tobě.. :-)

Předpokládám, že asi hned založíte i console forum ligu, tak bych chtěl jen připomenout základní podmínku-

VYBERTE SI JEN KLUBY, KTERÉ JEŠTĚ NIKDO NEMÁ,

ať to má nějakou úroveň. Kdo dřív příjde, ten si dřív vybere. Takže s UNITED asi letos hrát nebudu. :-)

Pro nováčky- nebojte, během turnájků si nemusíte brát stejné kluby, které máte v lize. Takže i když na vás v lize nezbyde váš oblíbený tým, nesmutněte- můžete si ho brát na turnájky.. :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak vzhledem k tomu, že moji oblíbení Wolves FC (Wolverhampton Wanderers) v Pro Evu nejsou, tak mi asi bude celkem jedno jaký tým na mě zbyde, ale aby člověk vyhral se slabším týmem když hraje proti někomu, kdo Pro Evo hrát umí, tak to už chce spíše řádnou porci štěstí než šikovné palce :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

to je těžké, mě to někdy jde samo a někdy ani kdybych se pos**l, tak nevím co hrát. Hlavně zatím nevím, jak dát gól ze samostatného nájezdu..:-). Dávám zatím jen góly do prázdné nebo ze střední vzdálenosti..:D Asi zapnu trenéra a jdu na vás trénovat... :wohow:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No o gólech ze samostatných úniků mi ani nemluv :D Ať mířím kam mířím, at střílím jak střílím, většinou to golman čapne :D Jen občas se zadaří, nebo když vidím, že vybíhá, tak to se dá pěkně přelobovat :D Ale už se mi povedlo i pár nádherných gólů a ta radost je pak obrovská, to ve FIFĚ jsem nikdy nic takového nezažil.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj kluci, hrál jsem i minulej ročník tady, ale bohužel kvůli nedostatku času a zdravotním problémům jsem PESko nezapnul a omlouvám se všem jestli jim to přivodilo problémy. Avšak, jak jsem chválil v příspěvku o PES 2013 tady na console-foru, PESko 2013 se fakt povedlo co se týká hratelnosti a rád bych se přidal do ligy :-)

Díky moc.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nazdar Zaky, samozřejmě jsi vítán. Kuwa to bude konkurence, už se nám to pěkně slízá.. :wohow: Ještě jsem zvědavý na Jiraska, jak se rozhodl mezi Fifou a Proevem.. :wohow:

Romik- tak úplně realistické to asi nikdy nebude, ale už se mi párkrát stalo, že přišla nečekaná návštěva, já hrál proevo a návštěva - "No jo, zase čumíš na ten fotbal, co?" .. :cheesygrin:

Takže tak špatné to asi nebude.. :cheesygrin:

Jinak pár tipů pro ovládání:

Tipy a triky:

http://www.zing.cz/videa/prehrat/tz-6652/pes-2013-tipy-a-triky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu