lemiju Odesláno Říjen 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2012 Tak přesně s tímhle mám problém. Dvě hry mám v mobilu a když je chci odinstalovat, tak to napíše tuto hlášku. Mám Samsung Galaxy SII Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2012 Restartuj a zkus znovu. Predtim ale ve spravci aplikaci dej VYNUTIT UKONCENI APLIKACE, ZVLAST SMAZ I DATA APLIKACE... Pokud to nepujde, zkus to nekolikrat za sebou. Pokud se ale jedna o hry, ktere jsou "predinstalovane" tak bez ROOT prav to fakt neudelas Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DevilsMercenary666 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Chci se zeptat.Mám ten samý problém.Co se týče toho Rootování.To je u každého telefonu ale hlavně tabletu jiné?Koupil jsem si ted tablet a je tam dost aplikací které jsou naprosto zbytečné a hlavně mě překvapilo že některé hry co si nainstaluji pak nejdou odinstalovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 detonatorcross Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 existují na to aplikace (ale myslím,že na to potřebuješ root..teda jestli jsou sytémové)....např.: zkus Total Commander Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lemiju
Tak přesně s tímhle mám problém. Dvě hry mám v mobilu a když je chci odinstalovat, tak to napíše tuto hlášku. Mám Samsung Galaxy SII
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.