SVstiivR Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 potreboval by som pomôcť , čo mam robyť aby mi spustilo videa na youtube a inych strankach ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Nic, protože na PSP youtube, ani jiné stránky z videi nejdou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 co ja vim tak bylo na psp program jmenem psptube kde sli videa z youtube ale nevim jestli to jeste funguje :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 4, 2012 Ten už dááávno nefunguje a nikdy ani pořádně nefungoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 aha :D no ja kdyz jsem ho mel asi pred 2 rokama mozna vic tak mi sel nahodou dobre :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SVstiivR
potreboval by som pomôcť , čo mam robyť aby mi spustilo videa na youtube a inych strankach ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.