Anubis1 Odesláno Říjen 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 6, 2012 (upraveno) REGiON : USA STREET: Oct 09, 2012 GENRE: Action LANG: English SiZE: 8.0GB Upraveno Říjen 23, 2012 uživatelem Nanaki Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 A na RGH chodi i NSTC verze nebo ne? Na hru se tesim jako malej, podle me mozna hra roku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Říjen 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Ano chodi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Diky! Achjo, akorat to vubec nejede a privat demonoid asi zavreli, nebo co, nebo jim to proste nejde :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Já bych počkal na verzi s cz titulky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Aha, a ty titulky na X360 se delaji jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 7, 2012 Aha, a ty titulky na X360 se delaji jak? Hra má vyjít oficiálně s CZ titulky, tak to bude chvíli trvat než se ukáže na netu tahle verze :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Říjen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 8, 2012 Tak hra paradni, nemuzu se od toho odtrnout. Je to hodne podobny Bioshocku a vizualne Half Life 2. Fak pecka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 mám staženo a odpočítávám minutky než skončim v práci.. hlavně někde nevytratit flashku kde ty data odpočívaj :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TwiCe Odesláno Říjen 10, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2012 je to boží :) dnešní pracovní doba bude nesnesitelně dlouhá :D včera sem stihl už jen tak 2 hoďky ... nejvíc mě zatím zaujala variablita jak tu hru hrát, to je super ..pocitově taková kombinace bioshocku a deus exu přemáznutá half lifem :D .. sposta lidí hučí na grafiku a stylizaci, ta mě naopak padla do oka .. má svůj styl, taková více strohá a přitom vypiplaná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Říjen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 11, 2012 Fantastická hra, kochám se všim... Mě ten styl sedí a je to boží kombinace fantasy, scifi a steam punku... Perfekt.. takovje mix Bioshocku, Half Life a.. já nevim.. asi Dishonored :D taky jsem stihl jen asi dvě hoďky.. těšim se na víkend strávenej u Dishonored :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WilliamGIV Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Kdypak už nám to hoděj s cz titlema... Vypadá to, že si to dám nejdřív v eng, abych se naučil ten svět a repete v češtině. Doufám, že takovýhle zdržování s titulkama nebude v případě Assassina 3... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas007 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 (upraveno) Jsem na to zvědav, ale nic od toho nečekám, protože co jsem viděl podle videí tak většinou jen podřezáváte krky a to prostředí nic moc. Upraveno Říjen 12, 2012 uživatelem Tomas007 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 (upraveno) Tak už je ke stažení cz verze :) Dishonored_PAL_CZ_XBOX360-DraGon Upraveno Říjen 12, 2012 uživatelem pazdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Jsme na tu hru hodně zvědavej. Někde jsem četl, že to nějakej týpek projel za 4h :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DARK SPIRIT Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 (upraveno) Jo projel to za 4 hodiny, skyrim ale například proběhli za 2 :)...to dělaj většinou samotní vývojáři během testování třeba. Dishonored má dobu hraní 20+ hodin jsem četl. :) http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-07-bethesda-se-vyjadrila-k-delce-dishonored Upraveno Říjen 12, 2012 uživatelem DARK SPIRIT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 na czt uz taky nekdo dal cz verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 to nemá cenu ani stahovat na CZT tam to nikdo nestahuje, než by se to stáhlo měl bych to 2x s linkama. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Jestli chcete torrent na cz verzi tak ho přikládám. Jede to plnou rychlostí. A je to funkční odzkoušeno :) http://torrent.cd/torrents/download/bcd762142ba519bc98cbe191d1e96db048243700/Dishonored+2012+XBOX360.torrent Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon kennedy Odesláno Říjen 14, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2012 Jsme na tu hru hodně zvědavej. Někde jsem četl, že to nějakej týpek projel za 4h :D No nevím jestli se to da za 4 hoďky projet hraju to asi 8h. ale parkrát už jsem se vrátil bo jsem chtěl vyzkoušet něco jiného v některých misích takže za vyzkoušení určitě stačí :psp: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gunzie Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 nekde jsem cet ze kvuli hrani musi byt hra nainstalovana,opravdu to tak je?nebo da se hrat v klidu z cd.diky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Umberto Odesláno Říjen 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2012 To je blbost, v manuálu pouze píšou že pro lepší plinulost hry doporučují hru nainstalovat. Jinak poprvé jsme rozjel hru i bez nainsalování na hard. Mám originál možná u ilegalu je tomu jinak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mesyas Odesláno Říjen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2012 Až na grafiku je to perfektní hra. Čekal jsem nějakou "blbůstku" ale tohle mi doslova vyrazil dech:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Jo je to vážně skvělá hra, trochu změna po všech CoDčkách, dojel jsem to za 11h 54m a plnil všechny vedlejší mise a našel většinu run.. Těm co ještě nehráli vřele doporučuju atmosféra hry vás dostane 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nolte Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Zdravím chci se zeptat stáhl jsem hru s českými titulky a projel v abx360 na konci mi to napsalo žlutě Verification failed tedy že není v databázi.A potom vypálil na ihas rev.b hra nefunguje můžete prosím poradit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.