Snakescz Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 Zdravím tak sem se konečně rozhoupal koupit online pass za ty nekřesťanský peníze na PS STORE za 270,- kč na BATTLEFIELD 3. Jenže jsem nechtěl utrácet zbytečně 500 korun za ty kredity( neměl bych ten zbytek kde propálit) tak jsem ten pass koupil u kámoše na PS (měl tam 300 navíc) a netušil sem, že je to jenom nějakej 100 kb soubor a nikde žádný kód. Pochopil jsem to dobře, že jsem otevřel jen jeden online pass na účtu toho kámoše a nemůžu to nijak převést na můj, nebo to jde nějak jinak?(on to nehraje) Prosím pomoc, díky. Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 9, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 Pokud jsi kupoval u něj na jeho účtu tak má online pass on a nijak není možné ho ,,přesunout''. PASS se váže na účet na němž byl zakoupený. Jedině, že by ti nasdílel svůj učet. Citovat
Snakescz Odesláno Říjen 9, 2012 Autor Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 A to se dělá jak? Nebo jakože bych hrál na jeho účetu, nebo bysme mohli na ten jeden pass hrát oba dva? Citovat
Moderators SAIXX Odesláno Říjen 9, 2012 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 9, 2012 Ano hrát by šlo pouze přes jeho účet a to na max. 2 konzolích Odesláno z mého LT26i pomocí Tapatalk 2 Citovat
winkja Odesláno Duben 20, 2014 Nahlásit Odesláno Duben 20, 2014 nemate někdo tip jak vyřešit (třeba přimo ve hře) když vam v MP bugnou zbraně a najednou zmizi a vyřeší až restart hry? stalo se mi to 2x z 4 her :( Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.