Methodman Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Ahoj jenom se chci zeptat. Delal jsem si YLOD repair podle navodu na netu atd. Ale mam takovej problem jak jsem to dal vse dohromady tak jsem napojil napajeci kabel a zapl jsem ps3 nabehla cervena kontrolka a kdyz se dotknu touchpadu na ps3 tak ps3 vubec nezabere jenom sviti cervene ... zkousel jsem se dotknout cidel (ktere jsou pod krytem) pres ten alobal ... jsem si nasel na netu a nic ... aji jsem to utiral jestli nejsou cidla spinavy a nic .. nevim si s tim rady nevite nekdo neco naka zkusenost diky :cry: . Nebo jak se da ps3 zapnout bez touchpadu a bez joysticku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MWorm74 Odesláno Říjen 12, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2012 Pokud máš FAT, tak se mi stalo to samé, ale byla to moje chyba, ohnul jsem kontakty na desce, které se mají dotýkat plechových kontaktů na vrchním krytu konzole. Pokud ho sundáš, stačí se dotknout prstem toho kontaktu a konzole se zapne. Pokud ne, lze to zkusit vložením média do mechaniky, to konzoli také zapíná. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Methodman Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Ahoj diky. Ale vcera jsem to prave jeste zkousel nejak posefovat a pak uz se mi ani ta cervena kontrolka nerozvitila :/ ... Myslis ze je potom ? nebo treba nejede jenom ten zapinaci panel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Methodman Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Tak jeste dodavam ze jsem tedka rozdelal mechaniku vytahl jsem God of war ze to zkusim jak psals ... ale to cd tam nejde ani vubec dat neotevre se ta skvira na cd dam to tam tak 0,5cm a vic ani rana. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MWorm74 Odesláno Říjen 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Ahoj, zkontroloval bych zapojení kabelů ze zdroje, jeden je na přední straně zdroje, druhý vzadu. Pokud je jeden z nich odpojen kontolka nesvítí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Methodman Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Jo tak je to ok kontrolka sviti spatnej kontakt s panelem na zapinani ale porad ten problem tady je a to ze ps3 sviti cervene ale nejde zapnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Methodman Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Je mozny ze pasek kterej spojuje spinaci panel a zakladni desku jestli kazdej dratek uvnitr tech kšand ma svou vlastni funkci jestli treba bude seklej pasek (kšanda) ale sviti jenom cervene svetlo tak se treba ps3 nesepne neda se to nejak obejit bez toho panelu. Nejak ze spoda neco spojit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Methodman Odesláno Říjen 13, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 No tak sem to spojil pres ten pasek a PS3 se rozsviti zelene pak blikne zluta a blika cervena takze sem to asi nezpravil tak to zkusim jeste jednou nahrat vic a uvidim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.