Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

ps3 YLOD problem


Methodman

Recommended Posts

Ahoj jenom se chci zeptat. Delal jsem si YLOD repair podle navodu na netu atd. Ale mam takovej problem jak jsem to dal vse dohromady tak jsem napojil napajeci kabel a zapl jsem ps3 nabehla cervena kontrolka a kdyz se dotknu touchpadu na ps3 tak ps3 vubec nezabere jenom sviti cervene ... zkousel jsem se dotknout cidel (ktere jsou pod krytem) pres ten alobal ... jsem si nasel na netu a nic ... aji jsem to utiral jestli nejsou cidla spinavy a nic .. nevim si s tim rady nevite nekdo neco naka zkusenost diky :cry: . Nebo jak se da ps3 zapnout bez touchpadu a bez joysticku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud máš FAT, tak se mi stalo to samé, ale byla to moje chyba, ohnul jsem kontakty na desce, které se mají dotýkat plechových kontaktů na vrchním krytu konzole. Pokud ho sundáš, stačí se dotknout prstem toho kontaktu a konzole se zapne. Pokud ne, lze to zkusit vložením média do mechaniky, to konzoli také zapíná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je mozny ze pasek kterej spojuje spinaci panel a zakladni desku jestli kazdej dratek uvnitr tech kšand ma svou vlastni funkci jestli treba bude seklej pasek (kšanda) ale sviti jenom cervene svetlo tak se treba ps3 nesepne neda se to nejak obejit bez toho panelu. Nejak ze spoda neco spojit ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu