Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

hledam radu :) nevim ktere psp si koupit

Recommended Posts

• 1 month later...
Odesláno

Já bych bral E 1000 - Je levný, je těžší jak slim, líp padne do ruky, matný desing..veliky plus protože moje psp 3000 abych furt jenom čistil... A ta nevyhoda u něj že nema wifi a jen mono reproduktor tak to vůbec nevadí stejně zachvíli budou odpojovat dalši infrastructure servery a bude jen adhoc... takže pokud máte kamaráda který má psp 3000 tak bych bral 3000 kvůli multaku a pokud ne tak bych bral e 1000

Odesláno
Já bych bral E 1000 - Je levný, je těžší jak slim, líp padne do ruky, matný desing..veliky plus protože moje psp 3000 abych furt jenom čistil... A ta nevyhoda u něj že nema wifi a jen mono reproduktor tak to vůbec nevadí stejně zachvíli budou odpojovat dalši infrastructure servery a bude jen adhoc... takže pokud máte kamaráda který má psp 3000 tak bych bral 3000 kvůli multaku a pokud ne tak bych bral e 1000

Cti... Chce Wifi a E 1004 wifi nema.. Takze E1004 ne.

Ja bych radil 2004, je nejlepsi. Wifi, nejlepsi displej a do 3000 Kc ho sezenes.

3004 se neda flashnout natrvalo (je tam jen docasny flash - HEN) + ma horsi displej jak 2004 (je prokladany).

2004 s deskou mensi, jak TA-088v3 je nejlepsi volba v tuto chvili.

Odesláno
Cti... Chce Wifi a E 1004 wifi nema.. Takze E1004 ne.

Ja bych radil 2004, je nejlepsi. Wifi, nejlepsi displej a do 3000 Kc ho sezenes.

3004 se neda flashnout natrvalo (je tam jen docasny flash - HEN) + ma horsi displej jak 2004 (je prokladany).

2004 s deskou mensi, jak TA-088v3 je nejlepsi volba v tuto chvili.

Ja jsem chtěl jen poradit jak to vidím já protože já už wifi na psp vůbec nepoužívám

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu