pitris97 Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Čau lidi chci si pořídít volant k notebooku a nemůžu se rozhodnout mezi těmihle dvěma :http://volanty.heureka.cz/genius-twinwheel-900ff/ http://volanty.heureka.cz/thrustmaster-rallye-gt-force-feedback-clutch/ No u toho prvního se mi líbí že tam mužete točit o 900stupnu ale zase u toho druhého mě příjde lepší že má spojku a kvalitnější pedály, jinak kdo měl někdy skušenosti s těmito volanty nebo alespon jedním z nich tak mě napište co se vám na nich líbilo a co zas ne. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
djmajkl Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 šel bych do toho druhého,nejen že vypadá líp,ale ta spojka musí být mazec :) ...tech 900 stupnu není žadej zazrak,co jsem zkoušel na G25 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cklars Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 21, 2012 ten druhej jsem mel a byl jsem snim spokojenej ale tedkom u nfs mostwanted 2 to bylo narocnejsi zviknout protoze je tam jiny nastaveni a veci citlivost.a je to jako doopravdy kdyz si sednes za auto je to uplne to stejny :) tak doporucuju ted druhej :) z vlastni skusenosti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pitris97 Odesláno Listopad 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Děkuji moc asi časem koupím ten druhej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosanek Odesláno Listopad 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2012 Určitě doporučuji Logitech Driving force GT.. Dneska ho seženeš za podobnou cenu použitej, nedávno jsem ho prodal za 19 stovek a určitě se vyplatí zaplatit o 3kila víc než mít volant o kterým nikdo nic neví = nejistá podpora.. Ze zkušenosti mohu říct že je vážně super oproti většině. Lepší už je snad jen G25 a G27 + možná nějaký ten fanatech. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.