daveee Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Zdravím, koupil jsem si ipad 3 a byl v něm ios 5.1. Chtěl jsem si ipad jailbreaknout, ale narazil jsem na to, že 5.1 neni nejspíš podporovaný, protože mi Absinthe hází nějakou chybu (vyzkoušel jsem více verzí). Proto bych se chtěl zeptat, jestli vůbec jde flashnout 5.1 a jestli jo, tak kdyby tady někdo byl tak hodnej a poskytnul mi nějaký návod.Popřípadě, jestli jde udělat aktualizace z 5.1 na 5.1.1, nebo nějaké jiné řešení ... děkuji :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Nedá sa a nedá sa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
daveee Odesláno Říjen 16, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 díky ta reakci ... mohl by jsi být prosim tě, trochu víc konkrétnější, rád bych se o tom něco dozvěděl. Nejde udělat ani thered jailbreak ? dřív to šlo přes JailbreakMe ... Na netu jsem našel, že existuje jailbreak na 5.1 ... [h=3]Díky[/h] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Říjen 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 16, 2012 Nedá sa ani tethered. Všetky zariadenia s procesorom novším ako A4, nemajú limera1n exploit a teda JB vychádza až po dlhej dobe. JB na iPad 3 je iba pre iOS 5.1.1, na 5.1 nie. Ak nemáš SHSH zálohu, čo nemáš ak je iPad nový, na 5.1.1 sa nedostaneš, iba na najnovší podpisovaný iOS a to 6. Takže ti ostáva iba update na iOS 6 a čakať na JB, kedže na 5.1 už určite nebude. Načo vlastne JB tak nevyhnutne potrebuješ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony.cz Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 no ja bych rekl ze Absinthe 2.0.4 podporuje jak 5.1.1 tak 5.1 potreba vyzkouset.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.