screamer007 Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 :cry:Poraďte PLS . Mám MOVE navigation controller a ps3 ho nespáruje.Už fakt nevím co s ním. Jen bliká a po chvilce zhasne... Nabitý je na maximálně. Zapojení a zmáčknutí PS tlalcitka na tomto ovladači mě taky nepomáhá...PORADÍ Někdo??PLS PLS...Jsem bezradnej:cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2012 Ahoj, zkus ho spojit s ps3 a použít jiný usb port popř. jiný kabel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 screamer007 Odesláno Říjen 18, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Ahoj, zkus ho spojit s ps3 a použít jiný usb port popř. jiný kabel.. Má pravdu ten chlapec......Děkuji :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hosanek Odesláno Říjen 18, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2012 Není vůbec zač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
screamer007
:cry:Poraďte PLS .
Mám MOVE navigation controller a ps3 ho nespáruje.Už fakt nevím co s ním.
Jen bliká a po chvilce zhasne...
Nabitý je na maximálně. Zapojení a zmáčknutí PS tlalcitka na tomto ovladači mě taky nepomáhá...PORADÍ Někdo??PLS PLS...Jsem bezradnej:cry:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts