tonyred Odesláno Říjen 17, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 17, 2012 mam mozna blbou otazku jestli se daj stahovat na xbox hdd i cele hry jestli jo staci my ktomu jen dobit mcst. points ? nebo musim mit jeste zlate clenstvi treba jen na ctrnact dnu?dik za odpoved Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Říjen 18, 2012 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 18, 2012 Stačí koupit MS pointy, vybrat hru z nabídky plných her pro stažení a pak v nabídce pro koupení a stažení hry zmáčkneš X pro platbu MS pointy místo peněz, ukáže ti to kolik máš MSP na účtu a kolik bude hra stát MSP, potvdíš a stahuješ!Můžeš si to vyzkoušet i bez bodů, ať víš jak to funguje! Nepotřebuješ vůbec mít GOLD členství, jen musíš být připojený na Live, nic víc! Už jsem tak stahoval několik her a v pohodě,GOLD jsem nikdy neměl, mám jen Silver (základní členství) co mají všichni! Citovat
Kulo Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 1, 2012 Jenom tak pro info. Jaký je poměr cen her přez Live vs kamenný obchod? Vůbec mi totiž nevadí že nebudu mít doma hru na dvd s obalem... pokud se to teda přez Live vyplatí.. Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 2, 2012 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 2, 2012 Hodne her je v akci na Xbox Live,treba tam kouknout a kdyz koupis MS pointy za dobrou cenu, tak to se vzdy vyplati stahnout z Live!Ja treba koupil MS pointy 4200 za 699Kc!Nedavno bylo treba v akci na Live Metro 2033 za 174Kc coz bylo nejakych 700 MSpointu,takze urcite se to vyplati!Ja kupuju jak origo hry v obalech tady na foru nebo aukru a i stahuju z Live pokud narazim na zajimavou cenu!Staci si porovnat cenu na netu a nabizenou na Live Citovat
Vodny Odesláno Listopad 21, 2012 Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2012 Hodne her je v akci na Xbox Live,treba tam kouknout a kdyz koupis MS pointy za dobrou cenu, tak to se vzdy vyplati stahnout z Live!Ja treba koupil MS pointy 4200 za 699Kc!Nedavno bylo treba v akci na Live Metro 2033 za 174Kc coz bylo nejakych 700 MSpointu,takze urcite se to vyplati!Ja kupuju jak origo hry v obalech tady na foru nebo aukru a i stahuju z Live pokud narazim na zajimavou cenu!Staci si porovnat cenu na netu a nabizenou na Live To je opravdu férová cena. Jen se zeptám. Hra je vázána na tvůj účet? Když jí třeba smažeš pro nedostatek místa a pak si jí chceš zahrát znovu, tak znova platíš nebo už jen stahuješ? Citovat
Junior Moderators basildon Odesláno Listopad 21, 2012 Junior Moderators Nahlásit Odesláno Listopad 21, 2012 Podle mě je hra vázána na účet a pokud ji smázneš, tak bys neměl platit nic za opětovné stažení! http://support.xbox.com/cs-CZ/xbox-live/marketplace-and-purchasing/download-content-history Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.