Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Junior Moderators
Odesláno

Stačí koupit MS pointy, vybrat hru z nabídky plných her pro stažení a pak v nabídce pro koupení a stažení hry zmáčkneš X pro platbu MS pointy místo peněz, ukáže ti to kolik máš MSP na účtu a kolik bude hra stát MSP, potvdíš a stahuješ!Můžeš si to vyzkoušet i bez bodů, ať víš jak to funguje!

Nepotřebuješ vůbec mít GOLD členství, jen musíš být připojený na Live, nic víc!

Už jsem tak stahoval několik her a v pohodě,GOLD jsem nikdy neměl, mám jen Silver (základní členství) co mají všichni!

• 2 weeks later...
  • Junior Moderators
Odesláno

Hodne her je v akci na Xbox Live,treba tam kouknout a kdyz koupis MS pointy za dobrou cenu, tak to se vzdy vyplati stahnout z Live!Ja treba koupil MS pointy 4200 za 699Kc!Nedavno bylo treba v akci na Live Metro 2033 za 174Kc coz bylo nejakych 700 MSpointu,takze urcite se to vyplati!Ja kupuju jak origo hry v obalech tady na foru nebo aukru a i stahuju z Live pokud narazim na zajimavou cenu!Staci si porovnat cenu na netu a nabizenou na Live

• 3 weeks later...
Odesláno
Hodne her je v akci na Xbox Live,treba tam kouknout a kdyz koupis MS pointy za dobrou cenu, tak to se vzdy vyplati stahnout z Live!Ja treba koupil MS pointy 4200 za 699Kc!Nedavno bylo treba v akci na Live Metro 2033 za 174Kc coz bylo nejakych 700 MSpointu,takze urcite se to vyplati!Ja kupuju jak origo hry v obalech tady na foru nebo aukru a i stahuju z Live pokud narazim na zajimavou cenu!Staci si porovnat cenu na netu a nabizenou na Live

To je opravdu férová cena. Jen se zeptám. Hra je vázána na tvůj účet? Když jí třeba smažeš pro nedostatek místa a pak si jí chceš zahrát znovu, tak znova platíš nebo už jen stahuješ?

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu