Nony Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 23, 2012 Ahoj. Já když dám že chci nainstalovat ten hd obsah, tak tam je ta obrazovka, která tam byla, když tam bylo stiskněte start. A nic se neděje. Nevíte co s tim? Citovat
drako83 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 To je maso http://www.eurogamer.cz/articles/2012-10-23-bez-prvniho-patche-vam-nebude-medal-of-honor-warfighter-vbec-fungovat dojeli jste to někdo už? jj ja to dojel za 6 hodin na normal a vse bez jedineho problemu Citovat
Cachus Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 ahoj na jakem DVD je prosim vas singl? a HD textury budou zas na druhem ze? diky Citovat
Dupenka Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 ahoj na jakem DVD je prosim vas singl?a HD textury budou zas na druhem ze? diky Kdyby sis tak pročetl tento topic. DVD2 v GOD v hdd1:\games\45410993\00007000 (tam mám všechny GOD hry) DVD1 (jen obsah složky content) jak jsem popsal v hdd1:\Content\0000000000000000\45410993\00000002\4 541099300000000 Takže DVD 2 - hra, DVD 1 - HD textury Citovat
Mígl Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 jj ja to dojel za 6 hodin na normal a vse bez jedineho problemu No já jsem asi tak v polovině a zatim taky v poho, možná to schvalně zveličujou.. Citovat
Krabbio Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 Lidi je to tady cele zabugovanééééé. Chci si přečíst jak se to komu líbí a jak je daleko a místo toho 6 stránek skoro celých jen o tom jak se instalují HD textury. Já s HD textury neměl žádný problém protože je to stejné jako u BF3 a jinak jsem hrál chvíli a jsem za tou misí s těma snaiperkama jak nakonec přiletí helikoptéry a všechno roztříli. U mě zatím dobrá smažba :-) Citovat
adioflip Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 lidi pomoct, už mne to štve pokaždý, když zapnu medala a vyskočí mi, jestli chci instalovat hd tak dám ano, vyberu disc a vyskočí fatal crash... už mne to sere... nevím co s tím, hru jsem přetahoval jak přes iso2god, tak i přes xbox image browser, pokaždý stejná chyba... Citovat
Krabbio Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 lidi pomoct, už mne to štve pokaždý, když zapnu medala a vyskočí mi, jestli chci instalovat hd tak dám ano, vyberu disc a vyskočí fatal crash... už mne to sere... nevím co s tím, hru jsem přetahoval jak přes iso2god, tak i přes xbox image browser, pokaždý stejná chyba... Pokud tu vyextrahovanou složku content z cd1 nahrajes tam jak ma byt--je to toho mraky :D tak se te to ptat nebude jestli chces HD textury instalovat protoze uz je tam budes mit a zadny fatal crash ti to hazet nebude. Citovat
adioflip Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 Pokud tu vyextrahovanou složku content z cd1 nahrajes tam jak ma byt--je to toho mraky :D tak se te to ptat nebude jestli chces HD textury instalovat protoze uz je tam budes mit a zadny fatal crash ti to hazet nebude. dobre a prozradis mi cestu kam to mam pretahnout ? Citovat
dany_ Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 kdybys nebyl tak línej a přečetl si tehle post tak to zjistíš! máme to číst za tebe? nebo přijet a nakopírovat ti to tam? snad už naposledy: Content\0000000000000000\45410993\00000002 Citovat
adioflip Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 kdybys nebyl tak línej a přečetl si tehle post tak to zjistíš! máme to číst za tebe? nebo přijet a nakopírovat ti to tam? snad už naposledy: Content\0000000000000000\45410993\00000002 dik a ktery dvd se ma kopirovat ? resp. ktere soubory ? mne to jestli chci nahrat hru na hdd vyskakuje na obou discích a měl by to být prý jen jeden Citovat
dany_ Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 dvd 2 je herni, to si nakopiruj kam chces. ale z dvd 1 ze slozky content vyber jen ten soubor co ma cca 1,5gb a dej ho do vyse zminene cesty.. musi byt na internim, pokud to udelas spravne, tak se te to na instalaci HD textur uz ptat nebude. Citovat
marcuss1468624588 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 Zdravím já mam dotaz. Zasek sem se v singlu, v misi jak máte sniper a musíte střílet ty lumpy tam :D a problém je že jak přiletí ten vrtulník tak musíte zastřelit toho jednoho co má to RPG aby ten vrtulník nesestřelil ale mi se to bohužel vůbec nedaří. Střílim do něj ale borec se ani nehne a vždycky mi ten vrtulník sestřelí, zkoušel jsem to už tak 20 krát a ani jednou se mi to nepovedlo tak nevím jestli dělám něco špatně nebo je to nějaký bug dík za rady :) Citovat
Cartman182 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 Pánové optám se, kdybych hrál čistě single player, vyplatí se mi kupovat origo ? Nebo mám za chvilku po parádě i na "veteran" obtížnost ? Citovat
leon kennedy Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) Pánové optám se, kdybych hrál čistě single player, vyplatí se mi kupovat origo ? Nebo mám za chvilku po parádě i na "veteran" obtížnost ? Pokud tě baví hrát i multiplayer tak si kup origo singl mne vubec nezaujal a navíc celkem krátké :cry: předchozí díl byl na tom líp. "Alespoň pro mne." Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem leon kennedy hmmmm Citovat
Cartman182 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 Jako on by bavil, ale na mulťák nemám čas :(, tak uvidím ... asi počkám až trošku sleze cena a pak koupím :) Citovat
Poxes Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 (upraveno) potřeboval bych poradit když hraju misu HOT PURSIT a chytnu toho borca a pak je to video jak jdu k autu tak mě ta hra celá spadne a ukáže game error nevíte čím to je? a hodí mě to do normálniho menu NE FSD Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem Poxes Citovat
Mígl Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 24, 2012 Zdravím já mam dotaz. Zasek sem se v singlu, v misi jak máte sniper a musíte střílet ty lumpy tam :D a problém je že jak přiletí ten vrtulník tak musíte zastřelit toho jednoho co má to RPG aby ten vrtulník nesestřelil ale mi se to bohužel vůbec nedaří. Střílim do něj ale borec se ani nehne a vždycky mi ten vrtulník sestřelí, zkoušel jsem to už tak 20 krát a ani jednou se mi to nepovedlo tak nevím jestli dělám něco špatně nebo je to nějaký bug dík za rady :) Miř nad něj, já ho tak sejmul v pohodě.. Citovat
Krabbio Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2012 dobre a prozradis mi cestu kam to mam pretahnout ? To je fakt na ránu. Všechny stránky se tu točí jen o tom :DDDDD Citovat
Nony Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2012 potřeboval bych poradit když hraju misu HOT PURSIT a chytnu toho borca a pak je to video jak jdu k autu tak mě ta hra celá spadne a ukáže game error nevíte čím to je? a hodí mě to do normálniho menu NE FSD Narazil sem ta ten samej problém. :( Citovat
Cachus Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2012 Tak teda singl dost o nicem, ackoliv nekritizuju rad ameriku.. tak todle je az fakt moc americky (a moc jako moc..) pribeh vojak spec. jednotek se hada s manzelkou, kdyz se ma dostavit na schuzku kde jsou domluveni vybouchne vlak, manzelka ho navstivi v nemocnici najednou je k nemu mila, a rekne mu at jde zpatky bojovat.. za bla bla bla :lol: predpokladam ze na konci umre, a bude tam mit velkolepej pohreb ... nicmene krome pribehu je naprd i hratelnost, ktera je sice prijemnejsi nez v poslednim dile diky FRB2 jenze jsou tam typicke nedostatky MoH, naprosto tupa inteligence a pomerne dost bugu (tou inteligenci vazne myslim to.. ze na normalni obtiznost prijdu vedle neho a on se chova jak kdyby me nevidel) dalsi vec je extremni presnost AI, kdy vy se snazite trefit vycnivajici hlavu vojaka (samozrejme vam taky kouka jen hlava) ale schytate od nej celej zasobnik... protoze proste pocitac ze :lol: Citovat
pazdy1468625863 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2012 Nemůžu to pořád rozjet.. Když vyberu SP.. chce to po mě vložit druhý disk.. Nechápu co s tím... Citovat
Krabbio Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2012 Nemůžu to pořád rozjet.. Když vyberu SP.. chce to po mě vložit druhý disk.. Nechápu co s tím... Zpouštíš v tom případě multiplayer disk a máš špatně nastaveno přepínání disků nebo singl tam nemáš vůbec nahraný.... Citovat
Tomas007 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 25, 2012 Nemůžu to pořád rozjet.. Když vyberu SP.. chce to po mě vložit druhý disk.. Nechápu co s tím... Hru musíš předělat do formátu ISO2GOD, jinak vyextrahovaná hra ti bude psát, že to chce mulťák i když chceš hrát jen singl. Citovat
adioflip Odesláno Říjen 26, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 26, 2012 kluci už mne to fakt štve, nevím co s tím vyskakoval mi často fatal crash, ale bez hd textur jsem to v hrozných snad ne ani normálních texturách rozjel... po několika vteřinách se mi z toho vypnul celej xbox... bojim se, aby mi jedna pitomá hra nezničila celou konzoli... pošlete mi prosím název medala, kterýho ste stáhli (např. medal - skidrow. xbox360 apod.) opravdu se bojim, že to bude jeden velkej průšvih, protože hru jsem pro jistotu i zkontroloval v abgx a žádnej problém... díkes Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.