Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 139
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno
ahoj na jakem DVD je prosim vas singl?

a HD textury budou zas na druhem ze? diky

Kdyby sis tak pročetl tento topic.

DVD2 v GOD v hdd1:\games\45410993\00007000 (tam mám všechny GOD hry)

DVD1 (jen obsah složky content) jak jsem popsal v hdd1:\Content\0000000000000000\45410993\00000002\4 541099300000000

Takže DVD 2 - hra, DVD 1 - HD textury

Odesláno

Lidi je to tady cele zabugovanééééé. Chci si přečíst jak se to komu líbí a jak je daleko a místo toho 6 stránek skoro celých jen o tom jak se instalují HD textury. Já s HD textury neměl žádný problém protože je to stejné jako u BF3 a jinak jsem hrál chvíli a jsem za tou misí s těma snaiperkama jak nakonec přiletí helikoptéry a všechno roztříli. U mě zatím dobrá smažba :-)

Odesláno
lidi pomoct, už mne to štve pokaždý, když zapnu medala a vyskočí mi, jestli chci instalovat hd tak dám ano, vyberu disc a vyskočí fatal crash... už mne to sere... nevím co s tím, hru jsem přetahoval jak přes iso2god, tak i přes xbox image browser, pokaždý stejná chyba...

Pokud tu vyextrahovanou složku content z cd1 nahrajes tam jak ma byt--je to toho mraky :D tak se te to ptat nebude jestli chces HD textury instalovat protoze uz je tam budes mit a zadny fatal crash ti to hazet nebude.

Odesláno
kdybys nebyl tak línej a přečetl si tehle post tak to zjistíš! máme to číst za tebe? nebo přijet a nakopírovat ti to tam? snad už naposledy: Content\0000000000000000\45410993\00000002

dik a ktery dvd se ma kopirovat ? resp. ktere soubory ? mne to jestli chci nahrat hru na hdd vyskakuje na obou discích a měl by to být prý jen jeden

Odesláno

Zdravím já mam dotaz. Zasek sem se v singlu, v misi jak máte sniper a musíte střílet ty lumpy tam :D a problém je že jak přiletí ten vrtulník tak musíte zastřelit toho jednoho co má to RPG aby ten vrtulník nesestřelil ale mi se to bohužel vůbec nedaří. Střílim do něj ale borec se ani nehne a vždycky mi ten vrtulník sestřelí, zkoušel jsem to už tak 20 krát a ani jednou se mi to nepovedlo tak nevím jestli dělám něco špatně nebo je to nějaký bug dík za rady :)

Odesláno (upraveno)
Pánové optám se, kdybych hrál čistě single player, vyplatí se mi kupovat origo ? Nebo mám za chvilku po parádě i na "veteran" obtížnost ?

Pokud tě baví hrát i multiplayer tak si kup origo singl mne vubec nezaujal a navíc celkem krátké :cry: předchozí díl byl na tom líp. "Alespoň pro mne."

Upraveno uživatelem leon kennedy
hmmmm
Odesláno
Zdravím já mam dotaz. Zasek sem se v singlu, v misi jak máte sniper a musíte střílet ty lumpy tam :D a problém je že jak přiletí ten vrtulník tak musíte zastřelit toho jednoho co má to RPG aby ten vrtulník nesestřelil ale mi se to bohužel vůbec nedaří. Střílim do něj ale borec se ani nehne a vždycky mi ten vrtulník sestřelí, zkoušel jsem to už tak 20 krát a ani jednou se mi to nepovedlo tak nevím jestli dělám něco špatně nebo je to nějaký bug dík za rady :)

Miř nad něj, já ho tak sejmul v pohodě..

Odesláno

Tak teda singl dost o nicem, ackoliv nekritizuju rad ameriku.. tak todle je az fakt moc americky (a moc jako moc..)

pribeh vojak spec. jednotek se hada s manzelkou, kdyz se ma dostavit na schuzku kde jsou domluveni vybouchne vlak, manzelka ho navstivi v nemocnici najednou je k nemu mila, a rekne mu at jde zpatky bojovat.. za bla bla bla :lol: predpokladam ze na konci umre, a bude tam mit velkolepej pohreb ...

nicmene krome pribehu je naprd i hratelnost, ktera je sice prijemnejsi nez v poslednim dile diky FRB2 jenze jsou tam typicke nedostatky MoH, naprosto tupa inteligence a pomerne dost bugu (tou inteligenci vazne myslim to.. ze na normalni obtiznost prijdu vedle neho a on se chova jak kdyby me nevidel)

dalsi vec je extremni presnost AI, kdy vy se snazite trefit vycnivajici hlavu vojaka (samozrejme vam taky kouka jen hlava) ale schytate od nej celej zasobnik... protoze proste pocitac ze :lol:

Odesláno

kluci už mne to fakt štve, nevím co s tím vyskakoval mi často fatal crash, ale bez hd textur jsem to v hrozných snad ne ani normálních texturách rozjel... po několika vteřinách se mi z toho vypnul celej xbox... bojim se, aby mi jedna pitomá hra nezničila celou konzoli... pošlete mi prosím název medala, kterýho ste stáhli (např. medal - skidrow. xbox360 apod.) opravdu se bojim, že to bude jeden velkej průšvih, protože hru jsem pro jistotu i zkontroloval v abgx a žádnej problém... díkes

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu