pity271468627782 Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 Nevíte někdo jestli existuje způsob jak iso převézt přes iso2god a vynechat přitom system update? Vím, že to jde imagebrowserem, ale třeba u nového medal of honor tak nejdou nainstalovat textury. Musí to být v iso2god. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eagle88 Odesláno Říjen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2012 nevím jak iso ale u nového medala fungují textury pouze z interní hdd.ani z interní flash paměti ani z externího zařízení to nejde.a pokud hru rozbálíš image browserem tak ti po třetí misi dál nepujde.hra je funkční jenom pokud je použitej formát god Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 (upraveno) Dá se to udělat tak, že si v iso2god rozbalíš ISO z DVD2 Medal to se ti rozbalí do složky např. 495359 no a v Image browseru si z DVD1 vyextrahuješ pouze adresář content a ten poté zkopíruješ do složky 495359 kterou pak nakopíruješ do content v Xboxu a HD textury jsou na světě ..Teda alespoň mě takhle vše bez problémů funguje. Upraveno Říjen 21, 2012 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Tak když hru dvd2 převedu do iso2god tak se mi ani nespustí, vyhodí to error, takže asi to se starým dashboardem rozjet nepůjde. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 21, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 (upraveno) No já mám stále Dash 14719 teď v týdnu budu dávat 16197. A jede mi to jak jsem již psal.Ale nejde mi např. hra Dance central 3 ani přes Image browser tak přes iso2god.Tak musím aktualizovat. Upraveno Říjen 21, 2012 uživatelem triss Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pity271468627782 Odesláno Říjen 21, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 21, 2012 Tak jsem se trochu zapotil a provedl update dashboardu a už vše jede jak má. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planda Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Dá se to udělat tak, že si v iso2god rozbalíš ISO z DVD2 Medal to se ti rozbalí do složky např. 495359 no a v Image browseru si z DVD1 vyextrahuješ pouze adresář content a ten poté zkopíruješ do složky 495359 kterou pak nakopíruješ do content v Xboxu a HD textury jsou na světě ..Teda alespoň mě takhle vše bez problémů funguje. Takže hru musím mít na interním hdd v xboxu, aby mi jeli HD textury? Teďka to mám na externím HDD. Pomocí iso2god jsem udělal DVD2 a z DVD 1 jsem vyextrahoval jen content, a ten jsem vložil do adresáře z hrou z iso2god a pak jsem to nakopíroval na externí hdd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
triss Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Takže hru musím mít na interním hdd v xboxu, aby mi jeli HD textury? Teďka to mám na externím HDD. Pomocí iso2god jsem udělal DVD2 a z DVD 1 jsem vyextrahoval jen content, a ten jsem vložil do adresáře z hrou z iso2god a pak jsem to nakopíroval na externí hdd. No já to mám na internim, ale nevidím problém proč by to nemělo fungovat z externího. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Planda Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 No já to mám na internim, ale nevidím problém proč by to nemělo fungovat z externího. Předělal jsem to na interní a jede to, takže pokud se něco instaluje na disk jako HD grafika (Battlefield 3, MoH Warfighter) nebo auta (Forza 4), tak to musí být na interním HDD. Minimálně ta složka 0020000. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tonylee Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Já mám taky starší dash a udelal jsem MoH Warfighter v iso2god a hra chodi v pohode a zadnej update to po me nechtělo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.