byyn Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 tak máme venku betu... co si o tom myslíte? Naplnilo to Vaše očekávání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
javak810i Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Já už jsem hrál betu asi před měsícem a celkem se mi to zamlouvá. Nativní rozlišení + 60fps je super (navíc i dobrá grafika), snad jen mi to někdy příjde až moc titěrné na tom 5" displayi. Každopádně beta trpěla na celkem dost časté výpadky spojení, tak snad bude plná verze ok. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
byyn Odesláno Říjen 22, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 a chápu správně, že jediný cíl je co nejvíc soupeřů zabít a co nejméně chcípat? Já byl právě docela překvapený, že je to až takový "button masher", z 50% chaos, kdy není jasné, kdo koho vlastně mele, na nějaké krytí nebo taktizování není čas, nějaký healthbar jsem nepostřehl a když je po všem, tak vůbec nemám tucha jestli jsem dával a mám na to být první, nebo jestli jsem to úplně projel :)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 Přijde mi to osobně dost hrozný....♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ ♥♥♥♥♥ do tlačítek :) a to co nejrychleji... ....no jen to není můj styl, ale graficky to vypadá dobře...pro rváče jasná volba...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 mě se to docela líbí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 bojovky mam rad, UMvC3 a SFxT jsou vyborne, Tekken 6 taky skvela vec... ale toto, to me opravdu nechytlo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.