pavel1982 Odesláno Říjen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2012 (upraveno) Ke stažení http://www.realmodscene.com/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_id=141 takže to co jsem tu rozepisoval je zbytečnost.tak stáhněte si soubor. zkopírujte jen složku fakeamin třeba na flash disk a přes vipera nebo xexmenu to hodte jen na hdd jděte do dl a najdete fakeanim = Hdd:\fakeanim\fakeanim.xex a uložit.restartovat xbox budete mít červenou obrazovku,ale tu můžete ignorovat.protože v kolibraci(calibration)si nastavíte pro phat 13 nebo slim 5 Dále přes file menagera Flash\bootanim.xex odstranit.restartovat xbox v guide nebo vypnout a znova zapnout. takže hotovo!!!! vyberte si jaké koli video wmv 9.udělej te to co jsem napsal.a pak jsem zkopíroval fakeanim.ini na flash disk a opravil na pc vypadá to takto ; fakeanim configuration file ; ; delay controls how long to wait before the video plays each count is equivelant to 250ms ; This allows for the gpu to initilaize and the monitor to become ready. 0 to 100 are valid. ; ; calibration when set to 1 enables the red screen prior to video being played. When set to ; 0 the screen will be black prior to the video being played. ; [fakeanim] delay = 13 calibration = 13 znova jsem to hodil místo předešlého ..vypnul a znova zapnul.a běží to dobře.jinak mám phat 13 a slim 5 FUNKČNÍ na 100% Upraveno Říjen 24, 2012 uživatelem pavel1982 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chipomil Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 je to snad navod? ze to sem cpes a ze uz tu to je jednou den pred tebou nebo dva FakeAnim v0.60b Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 je to snad navod? ze to sem cpes a ze uz tu to je jednou den pred tebou nebo dva FakeAnim v0.60b nevím ale to co si dal je jen info.ale návod byl u mě v odkazu.i ke stažení.stačilo kliknout :D a samozřejmě že jsem to změnil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 vše změněno.návod jsem tak přeložil.ale pouštet se do toho nebudu.kdyžtak počkám na někoho komu seto povede Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ga1far Odesláno Říjen 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 Navod je prelozeny google translatorem a to melo byt radeji anglicky. Ted je to katastrofa!!! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 uprava a funkční na 60% to další jsem po opravil...tak jestli někdo víte?napiš te Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 takže funkční postupujte jak jsem opravil svůj příspěvek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel1982 Odesláno Říjen 23, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 23, 2012 tady přidávám http://www.youtube.com/user/VampireSwizzy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David007 Odesláno Leden 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2013 zkoušel to už někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Tak já to mám a škoda že na tom není víc těch videí :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ventovr6 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Tak už sem to udělal podle návodu a šlape to.Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rico4 Odesláno Duben 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2013 (upraveno) Moje úprava http://www.youtube.com/watch?v=-2PEci4sjCc&feature=youtu.be Upraveno Duben 28, 2013 uživatelem rico4 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.