smer88 Odesláno Říjen 24, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 24, 2012 Ahoj, mám PSP 2004 se zákl. TA-088v, u kterého nastal nějaký druh bricku. Zkoušel jsem unbrick pomocí pandory a žádná změna. Můžete mi prosím někdo poradit jak z toho ven? Zde přikládám video o jaký brick se jedná. Předem děkuji za Vaše rady. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 skousel si to bez pametovky takhle brick nevypada pokut ja vim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 smer88 Odesláno Říjen 25, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Bohužel i bez paměťové karty je tam to samé... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Tohle 100% není brick, při tom se PSP vůbec nezapne a jen se na chvíli rozsvítí led dioda. Tohle je SEMIbrick, který nastává, pokud třeba použiješ špatné téma nebo špatný plugin, takže teď záleží na tom, co tam máš za CFW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 taxik Odesláno Říjen 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2012 Ale keci co to tady kolegové blábolíte :D? Je to něco společného s UMD mechanikou. Doporučuji vypnout přes plugin NoUMD, pokuď mechanika nefunguje, či vyndat nefunkční UMD disk // (stím blábolením to byl jen vtip neberte to vážně :ziped:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kacabnik Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Tohle mi taky dělalo nakonec jsem musel při startu klepat PSP o stul v místě kde je baterka a PSP naskočilo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
smer88
Ahoj,
mám PSP 2004 se zákl. TA-088v, u kterého nastal nějaký druh bricku.
Zkoušel jsem unbrick pomocí pandory a žádná změna.
Můžete mi prosím někdo poradit jak z toho ven?
Zde přikládám video o jaký brick se jedná.
Předem děkuji za Vaše rady.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.