stevens129 Odesláno Říjen 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Teď si tak projíždím články vydané ještě před vydáním iP 5 a narazil jsem na toto http://iphonemania.mobilmania.cz/Uzasne+fotky+iPhonu+5+Vzkaz+pro+Apple+Ano+takhle+to+chceme . Ten iPhone vypadá úplně stejně jako 5ka. Myslíte že něco uniklo a Apple toho chlápka podplatil aby řekl že je to fake? Nebo myslíte že když lidi řekli ''Takhle to chceme'', tak že se inspiroval? Je to zajímavé. PS:Hlavně že všichni chytří borci říkali že je to FAKE. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Politika a taktika ze strany Applu. Nic víc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Jakože chtěli zjístit jestli se to bude lidem líbit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 27, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 Ne, to určitě ne. Jenom to, aby se o tom mluvilo, dostalo se mezi lidi etc. Prostě reklama zadarmo. Je to úplně stejné, jako když tehdy údajně zaměstnanec Applu nechal nový iPhone 4 (tehdy asi měsíc před začátkem prodeje) v kavárně na baru a ejhle, už to bylo všude ve Světě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stevens129 Odesláno Říjen 27, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 27, 2012 TO si pamatuju no...Ale tak klidně mohli říct mi, bych jim to tež nafotil a hodil na FB kdyby mi pak dali ten iP zdarma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.