perrek Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 čus dneska jsem si udělal root na Samsung galaxy S (i9OOO) a chci se zeptat v čem mi to vlastně pomůže?můžu si do telefonu nahrát například hry stažený z netu? a pokud jo tak jak? Díky za rady a tipy :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kkuubbaas Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Root nepotrebujes ke hrani stazenych her. Root slouzi treba ke zmene firmwaru nebo pretaktovani atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 ROOT - je plny pristup k systemovym souborum, moznost povolovani techto pristupu aplikacim, ktere to vyzaduji - uz nejste svazani. Root neslouzi ke zmene FW ani k pretaktovani, je to jen jednim z prostredniku, kteri to umoznuji (bez nej neprehrajes KERNEL, k tomu ale zas potrebujes odemknout bootloader...) K instalaci her stazenych her neni treba ROOT (jen u nekterych, ktere vyzaduji "obnovu" dat pres TITANIUM BACKUP (ktery ROOT musi mit)), staci stahnout APK, vlozit na kartu a nainstalovat. Jedine, co potrebujes je mit POVOLENOU INSTALACI Z CIZICH ZDROJU (najdes v nastaveni). Bez tohohle povoleneho budes moct instalovat jen skrz GooglePlay Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
perrek
čus dneska jsem si udělal root na Samsung galaxy S (i9OOO) a chci se zeptat v čem mi to vlastně pomůže?můžu si do telefonu nahrát například hry stažený z netu? a pokud jo tak jak?
Díky za rady a tipy :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.