perrek Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2012 čus dneska jsem si udělal root na Samsung galaxy S (i9OOO) a chci se zeptat v čem mi to vlastně pomůže?můžu si do telefonu nahrát například hry stažený z netu? a pokud jo tak jak? Díky za rady a tipy :D Citovat
0 kkuubbaas Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 28, 2012 Root nepotrebujes ke hrani stazenych her. Root slouzi treba ke zmene firmwaru nebo pretaktovani atd... Citovat
0 penthaler Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Odesláno Říjen 29, 2012 ROOT - je plny pristup k systemovym souborum, moznost povolovani techto pristupu aplikacim, ktere to vyzaduji - uz nejste svazani. Root neslouzi ke zmene FW ani k pretaktovani, je to jen jednim z prostredniku, kteri to umoznuji (bez nej neprehrajes KERNEL, k tomu ale zas potrebujes odemknout bootloader...) K instalaci her stazenych her neni treba ROOT (jen u nekterych, ktere vyzaduji "obnovu" dat pres TITANIUM BACKUP (ktery ROOT musi mit)), staci stahnout APK, vlozit na kartu a nainstalovat. Jedine, co potrebujes je mit POVOLENOU INSTALACI Z CIZICH ZDROJU (najdes v nastaveni). Bez tohohle povoleneho budes moct instalovat jen skrz GooglePlay Citovat
Otázka
perrek
čus dneska jsem si udělal root na Samsung galaxy S (i9OOO) a chci se zeptat v čem mi to vlastně pomůže?můžu si do telefonu nahrát například hry stažený z netu? a pokud jo tak jak?
Díky za rady a tipy :D
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.