Vasilko Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 Čau lidi, Nevíte v jakém obchodě budou NFS Nejdříve? Objednával jsem na alze, ale datum dodání den o de dne stoupá :D tákže jsem objednávku stornoval a nyní se ptám Vás, Nevíte Kde budou NFS nejdříve? Boha já už je chcííííííííííííííííííííí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 28, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 28, 2012 EU | 2nd November 2012 V Evropě to nebude dříve jak 2.listopadu ať na heurece píšou co chtějí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 v jrc maji prej 1.11. tak nevim no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 tak ja uz to mam doma :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 A názory? Jak hra vypadá? Graficky? Je to solidně hratelný? :) rád bych nějaký vyjádření nebo malou recenzi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 A názory? Jak hra vypadá? Graficky? Je to solidně hratelný? :) rád bych nějaký vyjádření nebo malou recenzi :) Doufam ze ta grafika neni na :blejt: http://ps-vita-magazin.cz/news.php?readmore=510 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Tak todle mě docela solidně vyděsilo:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 (upraveno) Tady je pár gameplay videí a vypadá to luxusně. http://psvitaforum.com/threads/need-for-speed-most-wanted-autolog-2-0.7245/page-70 ---------------------------------------------------------------- EDIT1 => Zde posílám odkaz na zajímavé Review video (15min): http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=s_t- Upraveno Říjen 30, 2012 uživatelem Assassin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
i0nE Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Kdy už lidi pochopí, že screen z vity bude na pc vypadat hůř než na vite... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Říjen 30, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 kde jste to koupili ? myslím shop :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cklars Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 ja jsem to stahnul na riskich vebech vcera na PC a grafika je docela dost dobra pro me :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 No blbe budeš srovnávat grafiku z PC a grafiku na vitu. Hra bude podobná akorát bude pár rozdílů v obsazenosti dopravy co teda říkali vývojáři. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 ja to koupil v brnenskym xzone. co se tyce grafiky - nejdriv sem byl mirne zklamanej, cekal sem vazne jen mensi rozliseni PS3 verze, ale chapu ze to asi poradne neslo. kdyz ted hraju, tak hra vypada na urovni ridge racer vita, ale obcas jsou tam luxusni scenerie (napr. vyjizdeni z tunelu na slunecnou dalnici je luxusni pohled) . Grafika "hlavnich" aut je vyborna, nicmene je logicke ze pecky a civilisti na to doplaci, tam to holt tak extra hezky neni. ale da se to zkousnout. textury baraku taky dech nevyrazi. overall dam grafice 8/10 , protoze to hlavni - vase auta, a efekty - je udelane krasne. to krovi okolo jen "neurazi" . co se rozsahlosti tyce - je to PS3/X360/PC verze. o tom zadna. ovladani je vyreseno dost dobre, ale zamrzi me nemoznost ho zmenit (ja proste ty kary na tom posranym analogu ovladat neumim :D ). po chvilce se da zvyknout i na interface, ale hlavne ten feel. kdyz jdete s autem do smyku, tak ten smyk taky vypada jako smyk. zni jako smyk, a chova se jako smyk. hudbu snad ani komentovat nemusim. kazde auto ma naprosto jedinecnej zvuk... projizdeni tunelem jde i slyset... no proste krasa. a ty skoky ! bouracky ! :) overall je to asi 9.5/10 za me. a to nejsem zavodni hrac :) hratelnost 10 grafika 8 zvuky 10 timto bych i rad, abyste mi poslali vase autolog nicknamy. at muzu vesele pridavat do friends a muzem si trhat rekordy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 No to jsem fakt zvědavý, Xbox hráči to kritizujou jak sviŇa. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 kdyz ma hra kolem 90 metascore, tak spatna neni :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartokar Odesláno Říjen 31, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 v to doufám.na auta až tak moc nejsem ale NFS chci! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasilko Odesláno Říjen 31, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 31, 2012 Zítra mi to příjde, Nemůžu se dočkat :D. A co ´´Kariéra´´ na jak dlouho tak je? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.