Lorcin Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 Čaute, chtěl bych se zeptat. Mám PSP 1000 a je flashnuté. Když si stáhnu firmware 6.60 bude psp pořád flashnuté a v normál stavu a nic se mi nevymaže? Díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 pítr Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 pri aktualizaci nic nestracis ale musis nahrat cfw hlavne ne ofw :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lorcin Odesláno Říjen 29, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 a jak to mám udělat když si chci nainstalovat lepší firmware Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Říjen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 29, 2012 A co tam máš za CFW? Jinak samozřejmě nejdříve musíš nahrát OFW 6.60 a na to následně nainstalovat například 6.60 PRO C CIPL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Lorcin
Čaute, chtěl bych se zeptat. Mám PSP 1000 a je flashnuté. Když si stáhnu firmware 6.60 bude psp pořád flashnuté a v normál stavu a nic se mi nevymaže? Díky za odpovědi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.