neocar Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Zdravím, dostalo se mi do rukou PSP od malého kluka, stím, že tam chce narvat nějaký hry, bohužel nedopatření ( jak jsem nevěděl co se mi dostalo do ruky) jsem psp nejspíše bricknul.. :blejt::ziped: a proto sháním někoho z okolí Teplic, kdo by mi pomohl.. nebo zda li bych to zvládnul sám.. ? prosím poraďte.. měl tam 6.60 firmware, a flash myslím PRo-B.. už se v tom moc nevyznám.. Děkuji za reakce.. výsmech si nechte..:!: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Co je to za PSP? Jaký má data code pod baterkou? A co to PSP dělá při zapnutí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taxik Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Taky by se hodilo větší info. Co si tam házel za CFW (z toho co si napsal vyplívá že už tam CFW byl, ale ty si to dokopal)? A co je to za PSP? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.