Anubis1 Odesláno Říjen 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2012 Tak uz je ke stazeni demo. Docela jsem zvedav jak to bude vypadat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kangaroo66 Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Pry je to silene zabugovana sracka kera ma do toho puvodniho videa hodne daleko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Listopad 1, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 1, 2012 Neviete prečo to na US Live nemám? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Na evropském live to je ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Prosinec 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2012 pochybuju, že to bude sračka, když je to od tvůrců MGS.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KaruiCZE Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Já to stáhl z japonského PSN a nefaká to .. xbox to už má na EU ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Prosinec 16, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 16, 2012 Já to stáhl z japonského PSN a nefaká to .. xbox to už má na EU ?)Co jsem koukal tak ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Únor 15, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Tak uz je plana. Kto to uz testoval? Je to dobry? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TIM Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Celkem se mi to libi a bavi me to :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kinimod84 Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Taky se mi to líbí není to špatné a animačky jsou bomba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 demo bylo gut a plnasi myslim taky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Susperian Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 Pánové a jaký je to vlastně žánr? Je to jako klasický metal gear solid? Podle videí mi to přišlo jako klasickájaponská mlátička. Předtím to bylo víc ve stylu hitmena atd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 15, 2013 řekl bych že je to hack and slash ve stylu Metal gear, stealth postup tam asi moc nečekej :) .. docela jsem na to zvědav Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 16, 2013 spis mlaticka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 spis mlaticka A co myslíš že jsem psal? Hack and slash = Mlátička :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiboia Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 to nebylo ale na tvoji rekaci:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Loki.TT Odesláno Březen 28, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 28, 2013 Mne osbne to hodne prekvapilo cekal sem ze to s puvodnim mgs nebude mit skor nic ale opak je pravdou je to prijemne odreagovani od klasiky ale to co mne nejvice sklamalo od Kojimi je ze oblek Cyborg Ninji je placeny dodatek :( mohly ho tam dat jako bonus nebo neco takovyho :( ale jinak supr Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dvbman Odesláno Červenec 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2013 Konečně jsem se dostal k této hře, oproti MGS se mi teda líbí mnohem víc... Seknul jsem se na tom, že nemůžu sejmout MoonSona. Našel jsem i postup: http://www.justpushstart.com/2013/02/metal-gear-rising-revengeance-how-to-defeat-monsoon/ ale, prostě to nedávám (a hlavně mi přijde, že na tom videu mu vůbec neubývá energie) Neporadil by mě někdo, jak na MoonSona ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.