Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Náhlá nefunkčnost her na RGH


Recommended Posts

Zdravím všechny tady na fóru, mám náhlý problém s RGH konzolí. Používám pouze xex menu a přes něj hry pouštím, Hry mám v extrahovaném stavu(pomocí xbox image browser) nakopírované na interním HDD uspořádané ve složkách. Včera jsem si nakopíroval Assassins creed 3 a hra běžela normálně, hrál jsem asi hodinu a všechno v pohodě. Dneska jsem stejným způsobem nakopíroval Need for Speed Most Wanted a když jsem to spustil tak chvíli černá obrazovka a potom se to vyhodilo do dashboardu, zkoušel jsem to několikrát. Tak jsem zkusil pustit AC3 a ten začal normálně nabíhat tak jsem konzoli vypnul a zapnul a pořád to nešlo. Jednu hru bych oželel ale potom jsem to pustil znovu a po vypadnutí na dashboard to vyhodilo hlášku "The game couldn't start. Try downloading the game again" a o té doby tohle dělá každá hra kterou pustím. Dal jsem i hru na flashku a ta vyhodila stejnou hlášku.

Hledal jsem řešení i podobné problémy na netu a z toho co jsem zjistil, jsem zkusil stáhnout nový default.xex soubor a přepsat - nefunguje, smazat system update folder - nefunguje. Zatím jsem se nijak nepokoušel aktualizovat dashboard(kernel), vím že je to potřeba dělat nějakým jiným způsobem-to zkusím až se ráno vrátím z práce. Jinak ještě zkusím zítra připojit externí HDD a zkusit pustit třeba AC3 z něj a nebo to znovu nakopírovat na interní HDD.

Nemyslím si ale že by to bylo dashboardem, to by přepokládám fungovaly ostatní hry, ale nefunguje ani jedna. Měl někdo podobný problém, nebo neví někdo co s tím? Jenom doufám že neni v háji celá konzole ale je to nějká softwarová chyba. Díky všem za případnou pomoc.

Jinak verze dashboardu je myslím 13605 a RGH mám dělaný od kanalizátora někdy v listopadu 2011

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jinak verze dashboardu je myslím 13605 a RGH mám dělaný od kanalizátora někdy v listopadu 2011

Tento DB už je opravdu starý a pravděpodobně to bude příčinou . Každopádně bude dobré aktualizovat . Dále je zbytečné pouštět hry přes xexmenu , když už dávno existuje o hodně lepší možnost používání FSD .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

omlouvám se za OT, ale:TU se ve FSD stahují automaticky?

Nějaké TU se mi stahují automaticky - je to vidět při najetí FSD v dolní řádce : Stav . Jinak se také dají stahovat příkazem v FSD . To vše ale jde jednoduše jen když má nainstalovaný FSD . Proto jsem napsal že je lepší mít nainstalovaný FSD a ne jen xexmenu .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak jsem udělal update podle návodu tady na foru, nainstaloval fsd 2.2 ale pořád to nešlo. Všechny hry na interním HDD se nějakým způsobem poškodily, ale když jsem je tam znovu nakopíroval z pc(přes externí HDD) tak už fungují normálně. Radši jsem ze všech smazal system update. Jde i NFS MW. Takže jenom aktualizace dashboardu nepomohla,hry byly poškozeny a musely se nakopírovat znovu ze zdroje.

Hry pořád pouštím z xex menu, protože konzoli nemám připojenou na net a přépadný TU si udělám jako dřív nakopírováním na interní HDD. Díky toro za ochotu mi pomoci.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu