KapaCZ Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Tak co řikáte na tuto hru? Osobně musim říct, že je to krok správným směrem, hlavně spojení s Criterion. Pokud si chcete zahrát online, tak si mě přidejte (Kapa_CZ). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Sice tu hru nemam a nevypada spatne ale proste to neni NFS kdyby radsi udelali NFS U3 udelali by mnohem lip Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 2, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Most wanted patřilo, a patří, k těm oblíbenějším. Určitě je to pořád lepší, než SHIFT. To byl parádní úlet. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 jo most wanted ale to prvni todle je bez tuningu a je to uplne jiny nez to 1 MW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KapaCZ Odesláno Listopad 9, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2012 Ano to je. Osobně jsem to koupil/dohrál/prodal. Čekal jsem, že to bude víc na styl Burnout Paradise (více zábavy), když na hře dělal Criterion, ale bohužel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 13, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 13, 2012 Pojd'te raději zahrát The Run:bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuDiXs Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Pokud je tu někdo,kdo chce mastit MP a splnit pár MP trofejí,přidejte si mě,já osobně něvím jak se v nfs vyhledávaj přátelé. Nick NuDiXs Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 nevite jestli ve hre muzu poustet svoje pisnicky jako u burnoutu ? Ty soundracky tam jsou docela děsný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Listopad 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 26, 2012 (upraveno) Stačí mrknout do nastavení... Audio-soundtrack a přepneš na playlist.Začnou se přehrávat písničky, který máš uložený v playlistu v PS3. Upraveno Listopad 26, 2012 uživatelem sooe Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 nenajde se tu nekdo kdo mi pomuze s trofeji jak se musi zajet muj speedlist? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sooe Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Zdarec, tak k večeru budu moct. Určitě pomůžu :) pokud někoho neseženeš dřív... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 ahojte nevíte včem je problém ? koupil jsem online pass ale vubec se neaktivoval,porad kdyz chci hrat po netu tak ho vyhledava a nic.nevite nekdo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 a mas czeu ucet? respektive mas eu hru na eu ucte, nebo us hru a cz ucet? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 no mam cerky ucet ale hru nevim,mam ji totiz stazenou muze to byt tim ze mam stazeno spatnou verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 no mam cerky ucet ale hru nevim,mam ji totiz stazenou muze to byt tim ze mam stazeno spatnou verzi ? jak stazenou? koupenou digitálně? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 stazenou s torrentu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
valis1 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 tak to budes mit urcite stazenoz us verzi, Evropske hry maji oznaceni BLESxxxxx a US hry BLUSxxxxx a na us hry nefunguji EU passy addony, dlc atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba.s Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 zrovna nato koukam je tam BLUS no,tak to jsem v pr.... neni tam ke stazeni evropska :( ale jinak dik pro priste uz vim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.