expertos Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 (upraveno) Lidi nevím jestli sem ještě někdo dával, ale objevila se akce na fb playstation access: https://www.facebook.com/SonyPlaystation/app_106681779474103 Akorát by to mělo fungovat jenom na UK účtu nezkoušel jsem...tak bacha na tenhle warning co u toho je "UK Only, trial only. Not valid for existing PS+ subscribers. Will activate a paid subscription unless cancelled before the trial period expires. Takže když tak někdo dejte vědět jestli to funguje... předem díky. Upraveno Listopad 8, 2012 uživatelem expertos Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Dneska mi kod prisel, vytvorit novy UK ucet je hracka. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 mě ten link nejde ?? to už to zrušili? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pozitro Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Tady ten funguje https://www.facebook.com/SonyPlaystation/app_106681779474103 pokud ne tak běžte na uk.playstation.com a tam je odkaz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Jo díky super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 eště otázka za jak dlouho vám došel ten kod?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Tak jsem tez vypln formular (http://goo.gl/CAkxL), ted cekam na kod.... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Já to odeslal už včer akolem 7mé večer a furt mi nedoše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Kurna jaka je spravna odpověď? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Ze by 10! :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Vám už to přišl o?? mě pořád nic :D asi skusím přes jiný fb to udělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dopitapetr Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Když je teda potřeba UK účet, tak proč je ten formulář na facebooku v češtině?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Prisel mi 4. den po libit se na FB ale tim, ze jsem dal zeme UK ne CZ, protoze u meho cz FB, vubec nedosel. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
expertos Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Přišel mi dneska mail po 4 dnech http://postimage.org/image/wq74r6yaf/ to jde na 30 dní si zahrát x pecek =)...zrovna mi 90 denní předplatné skončilo tak krásně to využiji :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Takze ten 30ti denni PS+ zdarma lze uplatnit i na CZ uctu..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kingcz Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Korekce, kod prijde na vsechny maily, mne prisel 2. kod na mail, kde jsem doplnil CR jako zemi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leojaburek Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Mám CZ účet i CZ mail kód mi přišel za 4 dny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Taky už mi došel ,ale eště jedna otázka to tam musím zadat čislo karty a tak aby to šlo ?? protože po mě ji to furt chce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Tak CZ kod dorazil za 2 dny..! ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 taky mě už dorazil cca 2 dny... :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Taky me zajima jak je to stou kartou ?? Nevite to nekdo?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 číslo žádný karty nezadávaš,nevím jak to tam je přesně napsaný,ale na PSN zadáš přes reedem code ten kod co ti přišel emailem.Mám dojem že sou tam dvě volby a to buď platební karta,nebo PSN kupón... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 Po me to chce taky kreditku a moznost vyberu tam neni, kdyz to odmitnu, tak me to dal nepusti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wesick Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 http://cz.playstation.com/psn/support/ps3/detail/item236259/Aktivace-kuponu-s%C2%A0k%C3%B3dem/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Listopad 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2012 jine kody uz jsem zadaval, vim jak se zadava, ale primo u tohoto s ps+ to chce pridat k memu uctu kreditku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.