tekken90 Odesláno Prosinec 30, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 30, 2012 Mohu se zeptat?Mám PS+ normálně:když tohle zadám,prodlouží se mi o měsíc,nebo jak to bude fungovat? Ano prodlužuje se to, myslím. Kód jsem někomu dal, před měsícem pro mě nevyužitelný dnes už by se hodil. Kdyby někdo chtěl protože ho nevyužije může mi ho poslat :) Děkuju moc. Btw : Mám dojem že když máte na účtu v peněžence nějaké peníze tak v pohodě ten kód bude fungovat, ale je to jen doměnka.. Neprodluzuje, odzkoušeno na 2 účtech, vyhodí to chybovou hlášku.Asi s tím pánové ze sony počítali... :-) Ono mezi námi, je to napsáno hned v prvním příspěvku a ještě k tomu červeným textem. Aha, tak to sorry, myslel jsem že se prodlužuje stejně jako když koupíte třeba 90 denní plusko a zbyde ti 5 dnů a ty si prodloužíš o rok, 365 dnů tak budeš aktivním pluskařem 370 dnů. Mortal kombat celkem jde, ale Uncharted mě moc nechytlo. Zbytek jsem nezkoušel, každopádně pro PS3 LBP2,Infamous 2,Ratchet a Motorstorm zdarma a to je super. Doporučuji předplatit PS+,já tak učinil v akci za 974Kč a nelituji. Btw : Neví někdo kdy budou nové tituly k dostání na PS+? V lednu, podívej se do tématu o PS+ nebo oficiální PS blog. Citovat
KaruiCZE Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 (upraveno) Funguje to ještě ? Zadal jsem e-mail (doufám že dobře) příjde mi nějake potvrzeni nebo tak nějak ? A pokud nahodou jsem e-mail zadal špatně,jde to nějak ještě jednou ? :D Upraveno Prosinec 31, 2012 uživatelem KaruiCZE Citovat
Panther Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 Funguje ale trva to den Citovat
RiderMaza Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 TBFK-2TNK-M25P DRND-A2NT-BB23 Kódy nelze sčítat, napište prosím kdo kód využil, ušetříte čas ostatním. Citovat
KaruiCZE Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 (upraveno) Lidi tak jsem zada ltu kreditku,funguje to , ale prosim , řekněte mi co přesně udělat,abych to měl jen na těch 30 dnů zdarma a vůbec za nic neplatil,prosim Upraveno Prosinec 31, 2012 uživatelem KaruiCZE Citovat
Ládaví88 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 Lidi tak jsem zada ltu kreditku,funguje to , ale prosim , řekněte mi co přesně udělat,abych to měl jen na těch 30 dnů zdarma a vůbec za nic neplatil,prosim Staci smazat udaje o kreditce, presne tam kde jsi ji zadaval ji muzes i smazat. Citovat
KaruiCZE Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 A jak ji smazu ty udaje,tak mužu těch 30 dnu hrat,za 30 dnu mi to napise trial ended a všechno ok , nesezere to prachy ? (a jeste dotaz ty hry co stahnu pujdou hrat i po konci trialu ?) a trofeje mi tam pujdou ? Citovat
Manoust Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 hry co si stahnes z nabidky ti po skonceni pluska hrat NEPUJDOU Citovat
Ládaví88 Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 Penize ti to nesezere, po 30 dnech to vyprsi a dal ti stazene hry nepujdou. Citovat
KaruiCZE Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 ok dik no a nemuzu najit kde smazat ty udaje Citovat
Panther Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 https://store.playstation.com/login.gvm tady si to udelas ;) Stastnej novej rok bro // hlavne si vypni automaticke dobijeni penezenky po aktivovani PS+ ti to napise ze ti to automaticky tohle povolilo kvuli tomu aby si neplatil kazdy PS+ zvlast a ono to udela za tebe Citovat
KaruiCZE Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 https://store.playstation.com/login.gvm tady si to udelas ;) Stastnej novej rok bro // hlavne si vypni automaticke dobijeni penezenky po aktivovani PS+ ti to napise ze ti to automaticky tohle povolilo kvuli tomu aby si neplatil kazdy PS+ zvlast a ono to udela za tebe Sry jsem levej :D 1.) Kde vypnu tu automat peněženku 2.)https://store.playstation.com/login.gvm kde tu smazu ty udaje Citovat
Panther Odesláno Prosinec 31, 2012 Nahlásit Odesláno Prosinec 31, 2012 1)Ve storu v nastaveni (ja to znam podle vity ps3 sem prodal ) 2) Manage account tak tam snad umis anglicky nejsem prilis strizlivy na krok po kroku tutooos .D Citovat
KaruiCZE Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 A ještě dotaz u zadávání - pokud mam kartu Maestro (to se počítá jako Mastercard ?) tak nevím co tam mám, zadat .. card number bude asi uprostřed karty to největší a ten security kod to je co ? Citovat
kruta Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 Jo číslo karty je to uprostřed je to myslim 16 symbolů po 4 (4x4).A security kód je na zadní straně v takovém bílém políčku vpravo, je 3-místné. http://www.proporta.it/F03/i/ccn_verification_bg.jpg Citovat
KaruiCZE Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 (upraveno) ahá ok diky moc a ještě dotaz dá se ten 30 dení trial nějak obelstít aby byl nadýl ? Tím myslím jak mi dojde a budu mít ještě kod , půjde mi to ještě ? Třeba na jinem ůčtu ? A ještě dotaz půjde to i s kartou http://iac.edenred.co.uk/web/Templates/default_files/IAC-MaestroCard-Oct2008.png ? Zezadu totiž žádný kod nemá ten security a ještě dotaz,zjisti ten co tu kartu má že jsem to použil ? Jako příjde mu nějaký dopis nebo něco ? :D Upraveno Leden 1, 2013 uživatelem KaruiCZE Citovat
tekken90 Odesláno Leden 1, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 1, 2013 1) Na jeden účet = jeden kód, pokud chceš využít více, tak na jiném účtě 2) V nabídce Maestro není, takže logicky nepůjde. 3) Musí to být karta se security kódem... Citovat
Smartmax Odesláno Leden 2, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 2, 2013 Zeptám se opačně. Když mám teď aktivované to promo na 30 dnů a zakoupím roční předplatné. Prodlouží se nebo raději aktivovat až skončí promo? Citovat
KaruiCZE Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2013 Dotaz- pokud tu kreditku vemu mamě , nepozná nějak že jsem jí na to použil ? (samo , jen na 30 dní trial,prachy to nezebere) jestli ji to nějak neupozorni že byla použita bo tak něco :D Citovat
RiderMaza Odesláno Leden 4, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 4, 2013 Vytvoří to blokaci (na cca 14 dnů) na nějakou malou částku (u mě to bylo 3,17Kč) pro ověření funkčnosti karty. Citovat
KaruiCZE Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2013 Vytvoří to blokaci (na cca 14 dnů) na nějakou malou částku (u mě to bylo 3,17Kč) pro ověření funkčnosti karty. Jako že 14 dnů nemůže kupovat věci které stojí 3,14 , nebo jak ? Citovat
RiderMaza Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2013 No, prostě se ti zablokuje z karty částka, která je po vypršení blokace zpátky vrácena na účet / kartu. Z toho plyne že po dobu blokace se zablokovanou částkou nemůžeš nijak operovat. Ve výpisu z účtu to vypadá takto Citovat
KaruiCZE Odesláno Leden 5, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 5, 2013 (upraveno) Hmm kreditky VISA electron s českou Spořitelnou nejdou ? http://www.csas.cz/banka/content/inet/internet/cs/VisaClasPartner.jpg Všechno zadám jak má být a pořád incorret ! BTW:Je to karta strýce,je možné že to je i adresou ? Mám tam pak svojí adresu , musí tam být adresa bytu kde bydlí on ? Upraveno Leden 5, 2013 uživatelem KaruiCZE Citovat
Ondatra Odesláno Leden 6, 2013 Nahlásit Odesláno Leden 6, 2013 Mam stejnou kartu a adresu vždy vymýšlím a kartu mě to bere. Ale musi tam byt spravne vyplneny jmeno co je na karte,datum vyprseni a ty 3 čisla. Jeste jestli má internetovy bankovnictví - povoleny platby na internetu(nebo jak to tam presne je). Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.