Leepee Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Ja jsem tedka zadal email a pockam si na kod teda pokud to este funguje jinak bych se rad s nekym domluvil... Když tak PM ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 TO Leepee mas ho v PM :cheesygrin: mi je knicemu mam uz aktivni Plusko na rok za 940Kc.:party: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leepee Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 díky díky... teď jen ještě vypnout automaticke vycucávání penez z kreditky a je to v cajku pokud se mi to bude páčit taky to wemu na rok tj jasne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maku_CZ Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Urcite se ti to bude libit, ja mam Plusko napul ze synovcem a vyslo nas to kazdeho na necelych 500Kc :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Nazdar som tu novy a chcel by som kod len neviem ci to este funguje mozte mi poradit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Jo, funguje to. Na první stránce máš vše, co potřebuješ. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Tak som to spravil a dal som si zem CZ som fakt zvedavy 30 dni by som hral Demon Souls no ale ak by mi to neprislo nebol by tu niekdo kdo ma volny kod a nevie ho vyuzit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirutomaru Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Kod jsem aktivoval az vcera a vse funguje jak ma :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Zdar,hele lidi nemám kreditku aktivovanou na internetové platby .... byl by tu někdo ochotný a ze své kreditky to PS+ aktivoval klidně na nějakém PSN účtě,smazal údaje a dal mi to ? Byl bych vděčný,kdyžtak PM domluvíme se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirutomaru Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 Haha až najdeš takového vola co ti dá udaje ze své kreditky tak mě dej vědět, rád bych ho poznal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wariorpolni Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 KaruiCZE ... i když nevím, jestli bude chtít nové kamarády Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Mne nic neprislo uz tyzden nemal by niekto volny kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sejvi Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Ja mam VOLNY kod... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wain Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 ahoj nemáte ještě někdo prosím volný kod? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hyrlo Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Taky by se mi jeden hodil. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 uz to nefunguje podla mna mal som to na 2 ucty a je to uz mesiac Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 jako, že ti nedošel kod? mě došel dneska ale ještě jsem nezkoušel, nevím zda si chvilku nepočkat zda nebude něco lepšího na ps+ ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 posli mi ho a uverim ti xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovel Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 :-D jo to čekej :-D ps. jinak asi došel cca za 2 dny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 9, 2013 No teraz by sa mi to hodilo ked je tam okami hd tu hru som si chcel vyzkušať lebo som o tom počul same dobre veci tak no asi predam ladvinu :D:D lebo korunka by sa nenašla? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 (upraveno) kde mas emajla? zkus gmail, jeste mne napada jestli nemas na fejsbuku pod 18 let Upraveno Duben 10, 2013 uživatelem limec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fogzila Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Mam to na azet.sk a nie uz som stary chuj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikas_cze Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Mě tedy kod přišel také asi za 2dny a když jsem ho zadavál v PS store jako redeem code, tak prostě nefunguje. Píše to že kod není platný, tak nevim kde je chyba. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
limec Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Mě tedy kod přišel také asi za 2dny a když jsem ho zadavál v PS store jako redeem code, tak prostě nefunguje. Píše to že kod není platný, tak nevim kde je chyba. pokud jsi to zadaval pres pc tak to nejde, ps+ kod se musi zadat primo v ps3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyAnswers Odesláno Květen 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 23, 2013 Mě tedy kod přišel také asi za 2dny a když jsem ho zadavál v PS store jako redeem code, tak prostě nefunguje. Píše to že kod není platný, tak nevim kde je chyba. Zkus založit jiný účet. Mně na mém hlavném účtu šly použít jen 2x a na novém šel kód v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.