dogbig Odesláno Listopad 2, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 2, 2012 Zdar lidi. Potřebuju poradit mám PSPčko 3004 Flašnuté SW 6.60 B9-PRO Můj problém: Hraji , Hraji, upozornění na vybitou baterii .. Hraji Hraji Hraji PSPčko se vypne .. Já ho teda zapnu chvili hraji ono se vypnu a takto pořád do kola než se to PSPčko nezaplo. Chtěl sem to dát na nabíječku ale nic se nerosvítilo. Takže se PSP nechce zapnout. Prosím o nějakou kloudnou radu . Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 servis nebo reklamace? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogbig Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Jenže to je nemá zaručák koupený z bazaru .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 co popisuješ vypadá na hardware a s tím sám nic neuděláš...já bych to zkusil nabít ořes usb Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogbig Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Jak to myslíš přes USB ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 No napojit to přes kabel do PC a nabít to přes PC. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dogbig Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 čemu prosím v mé otázce nerozumíš .. Když píšu že PSP nejde zapnout jak to mám asi nabít ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Já tvé první otázce rozumím naprosto přesně, já jsem pouze odpovídal na tvou druhou otázku "Jak to myslíš přes USB ?". Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RC-Stan Odesláno Listopad 27, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 27, 2012 No jako první si od někoho zkus půjčit jinou nabíječku.Pokud to není nabíječkou jsou 2 možnosti.Buď je špatná zdířka na nabiječku nebo je špatná pojistka na základní desce.Občas se to stává.Pár už jsem jich s touto vadou opravoval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.