carny Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Ahoj, rád bych vás pozval na můj nový kanál 'TheCarnyTV' kde budu točit různé Let's Playe, Unboxingy, Dojmy z hraní atd. Budu preferovat Let's Playe na Diablo III a WoW. Jinak budu dělat i Previewy z hraní různých her (Most Wanted 2,Dishonored,Darksiders II,AC:3...) Byl bych strašně rád, kdyby jste mi dali odběr pokud tedy máte alespoň z části zájem. Moc mi to pomůže a dodá potřebnou energii do natáčení dalších videií. Abych prostě viděl že to má cenu dělat aby na to koukalo více lidí než 5-10. http://www.youtube.com/user/TheCarnytv Díky moc! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nepstr Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Máš tam odběr ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Listopad 3, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Díky ti :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2012 Kdy bude preview na AC 3 ? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Listopad 4, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Až vyjde na PC ?? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frewwww Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Vždyť mas xbox... To se dá taky nahrát... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 1, Nemám AC 3 na Xbox, nehrajou se mi tam hry dobře mám to hlavně kvůli sportům (NHL,FIFA,FIFA Street..) 2, Nemám Aver Media Kartu za 3500 :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.