xDante1986 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Tak co, která poprava se vám nejvíce líbila? u mě jasně vedou enviromental execution.... 1. Red Lights v podzemí jak umístíte chlápka do křesla přišpendlíte ho skalpelama a pak si pohrajete s jeho hlavou. 2. Záchodová mísa a smrt v ní 3. lopata třetí způsob :) je velmi chutný :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tekken90 Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 1) benzin (v jednoduchosti je síla :D) 2) přišpendlení k židly 3) hození oběti do lisu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 1: to posazení na židly - velice hezké 2: kanál, uražení hlavy poklopem od kanálu 3: a velice hezké je propíchnutí srdce injekční stříkačkou :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
togregor Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 1: to posazení na židly - velice hezké2: kanál, uražení hlavy poklopem od kanálu 3: a velice hezké je propíchnutí srdce injekční stříkačkou :cheesygrin: tvl ty pises jak je to hezky tebe potkat na ulici nevim nevim :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 1)udušení igelitkou 2)useknutí hlavy sekyrou 3)zezadu lopatou BTW: kde jste sebrali benzín, nebo to uražení hlavy kanálem :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 1)udušení igelitkou2)useknutí hlavy sekyrou 3)zezadu lopatou BTW: kde jste sebrali benzín, nebo to uražení hlavy kanálem :D to je v pozdějších levelech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sonnyz Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Jsem v levelu Most Wanted. V kterém levelu přesněji nevíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Astaroth Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 Nejbrutalnejsi je pilka vsechny tri execution. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wiver Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 1)lisovaci valce 2)kreselko:D 3)brokovnice Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 3, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 3, 2007 tvl ty pises jak je to hezky tebe potkat na ulici nevim nevim :lol: já newim já se v těhle hrách vyžívám...jinak agresivní nejsem :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 5, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2007 Sonnyz: lukdm nemá pravdu třeba kanál je hned ve druhém kole :) poznáš to podle bílé lebky na mapě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
merlo Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 já newim já se v těhle hrách vyžívám...jinak agresivní nejsem :lol: Ja osobne mam tento typ her velmi rad, dostatecne se u nich odreaguju a nemam pak potrebu nikoho mlatit natoz rezat pilkou :D Ty kauzy typu "hoch zlikvidoval kamarada kvuli Manhutovi" mi prijdou jako uplny nesmysl... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Listopad 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 Ono se da nejak vyuzit napriklad pilka na vic zpusobu? nebo jsem to tu blbe pochopil? ... jinak jsem dohral most wanted a na igelitak jsem jeste nenarazil :-) a stve me, ze to nen ividet uplne do detailu a rusi to ty blbe vlny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 6, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2007 ty vlny se daj zrušit je na to patch, jinak s každou zbraním ruční se dá zabít třemi způsoby podel toho jak dlouho držíš tlačítko útoku je ten zaměřečovač bílý žlutý nebo červený....při červené je to nejbrutálnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 takze ty bily lebky sou pro nakej este lepsi utok nez pro ty 3brutalni? jinak nejvic masita je pila:)a nuz taky....... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 mě se líbila propiska tuším druhý způsob jak mu poklepe na rameno, vykryje ránu a propisku mu zarazí zespodu do brady... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ty vlny se daj zrušit je na to patch, jinak s každou zbraním ruční se dá zabít třemi způsoby podel toho jak dlouho držíš tlačítko útoku je ten zaměřečovač bílý žlutý nebo červený....při červené je to nejbrutálnější ty vlnky se daj zrušit v menu/audio myslim !:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xDante1986 Odesláno Listopad 7, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 petercent.....nebaví se o zrnění obrazu to navíc dodává na atmosféře ale baví se o tom že popravy jsou cenzurované těmi záblesky nebo jak to nazvat a ty se daj odstarnit patchem pokud už sisnestáhl opatchovanou verzi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 petercent.....nebaví se o zrnění obrazu to navíc dodává na atmosféře ale baví se o tom že popravy jsou cenzurované těmi záblesky nebo jak to nazvat a ty se daj odstarnit patchem pokud už sisnestáhl opatchovanou verzi jj ten patch tu někde je, já sem měl verzi tady z fora, a patch sem stáhl druhej den, je to krása s patcehm, jinak se omlouvám, nepochopil sem to !!! :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullva Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 Ok patch tu nekde je? jdu hledat.. diky za odpovedi.. Ok patch tu nekde je? jdu hledat.. diky za odpovedi..ted jsem v misi, kde musim robijet tri repraky ktere me psychycky nici a na konci je doktor s uspavaci pistoli a nejaky blb .. toho zabiju a kdz sejmu doktora tak se mi obevi .. episod failed.. nevim co snim .. :( Uz ste to nekdo udelal?///oh shit.. misto edit jsem dal omylem quote .. sry lidi :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PeterCent Odesláno Listopad 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2007 ted jsem v misi, kde musim robijet tri repraky ktere me psychycky nici a na konci je doktor s uspavaci pistoli a nejaky blb .. toho zabiju a kdz sejmu doktora tak se mi obevi .. episod failed.. nevim co snim .. :( Uz ste to nekdo udelal?///oh shit.. misto edit jsem dal omylem quote .. sry lidi :( no tohle se má řešit v topicu MAnhunt 2....ne tady....tohle je jen o porpavách !:ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.