Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Manhunt 2 - Execution Style

xDante1986

Recommended Posts

Tak co, která poprava se vám nejvíce líbila? u mě jasně vedou enviromental execution....

1. Red Lights v podzemí jak umístíte chlápka do křesla přišpendlíte ho skalpelama a pak si pohrajete s jeho hlavou.

2. Záchodová mísa a smrt v ní

3. lopata třetí způsob :) je velmi chutný :lol:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já newim já se v těhle hrách vyžívám...jinak agresivní nejsem :lol:

Ja osobne mam tento typ her velmi rad, dostatecne se u nich odreaguju a nemam pak potrebu nikoho mlatit natoz rezat pilkou :D Ty kauzy typu "hoch zlikvidoval kamarada kvuli Manhutovi" mi prijdou jako uplny nesmysl...

Odkaz ke komentáři

ty vlny se daj zrušit je na to patch, jinak s každou zbraním ruční se dá zabít třemi způsoby podel toho jak dlouho držíš tlačítko útoku je ten zaměřečovač bílý žlutý nebo červený....při červené je to nejbrutálnější

ty vlnky se daj zrušit v menu/audio myslim !:ziped:

Odkaz ke komentáři

petercent.....nebaví se o zrnění obrazu to navíc dodává na atmosféře ale baví se o tom že popravy jsou cenzurované těmi záblesky nebo jak to nazvat a ty se daj odstarnit patchem pokud už sisnestáhl opatchovanou verzi

jj ten patch tu někde je, já sem měl verzi tady z fora, a patch sem stáhl druhej den, je to krása s patcehm, jinak se omlouvám, nepochopil sem to !!! :lol:

Odkaz ke komentáři

Ok patch tu nekde je? jdu hledat.. diky za odpovedi..

Ok patch tu nekde je? jdu hledat.. diky za odpovedi..
ted jsem v misi, kde musim robijet tri repraky ktere me psychycky nici a na konci je doktor s uspavaci pistoli a nejaky blb .. toho zabiju a kdz sejmu doktora tak se mi obevi .. episod failed.. nevim co snim .. :( Uz ste to nekdo udelal?

///oh shit.. misto edit jsem dal omylem quote .. sry lidi :(

Odkaz ke komentáři

ted jsem v misi, kde musim robijet tri repraky ktere me psychycky nici a na konci je doktor s uspavaci pistoli a nejaky blb .. toho zabiju a kdz sejmu doktora tak se mi obevi .. episod failed.. nevim co snim .. :( Uz ste to nekdo udelal?

///oh shit.. misto edit jsem dal omylem quote .. sry lidi :(

no tohle se má řešit v topicu MAnhunt 2....ne tady....tohle je jen o porpavách !:ziped:

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu