Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno
petercent.....nebaví se o zrnění obrazu to navíc dodává na atmosféře ale baví se o tom že popravy jsou cenzurované těmi záblesky nebo jak to nazvat a ty se daj odstarnit patchem pokud už sisnestáhl opatchovanou verzi

jj ten patch tu někde je, já sem měl verzi tady z fora, a patch sem stáhl druhej den, je to krása s patcehm, jinak se omlouvám, nepochopil sem to !!! :lol:

Odesláno

Ok patch tu nekde je? jdu hledat.. diky za odpovedi..

Ok patch tu nekde je? jdu hledat.. diky za odpovedi..
ted jsem v misi, kde musim robijet tri repraky ktere me psychycky nici a na konci je doktor s uspavaci pistoli a nejaky blb .. toho zabiju a kdz sejmu doktora tak se mi obevi .. episod failed.. nevim co snim .. :( Uz ste to nekdo udelal?

///oh shit.. misto edit jsem dal omylem quote .. sry lidi :(

Odesláno
ted jsem v misi, kde musim robijet tri repraky ktere me psychycky nici a na konci je doktor s uspavaci pistoli a nejaky blb .. toho zabiju a kdz sejmu doktora tak se mi obevi .. episod failed.. nevim co snim .. :( Uz ste to nekdo udelal?

///oh shit.. misto edit jsem dal omylem quote .. sry lidi :(

no tohle se má řešit v topicu MAnhunt 2....ne tady....tohle je jen o porpavách !:ziped:

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu