Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PC - Grafická karta


Eprix

Otázka

Zdravím, mám dotaz ohledně grafické karty. Nyní mám v PC 390W zdroj, AMD 2x 2,2 / 4GB ram / 7.1 zvukovku / síťovku / mechaniku / 500GB hadr a nVidia 9400 GT 512MB. Moje otázka zní jestli by můj zdroj útáhl nVidia GTS 250 1GB. U mé karty je spotřeba 50W a doporučený zdroj 350W. U nVidia GTS 250tky je doporučený zdroj 450W ale u spotřeby má že dokáže maximálně využít 150W, tzn že asi těch 150W nevyužívá pořád nebo teda aspoň tak sem to pochopil. Jde mi o to že v PC zas tak moc věcí nemám a nedokážu odhadnout jakou má právě teď spotřebu z toho 390W zdroje. Díky moc za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Podle mého ti na to stávající zdroj stači nebude (pokud ano, nestabilně). Nejde pouze a počet W, ale i o účinnost, která se u některých zdrojů pohybuje kolem 70%, u těch hodně dobrých i přes 90%. Být Tebou, tak do zdroje zainvestiji trochu více, myslet dopředu, na další upgrady. 450+ W s 80% bych považoval za nejmenší hranici . R.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Další upgrade kromě grafiky určitě nebude protože budu po vánocích kupovat noťas a PC už budu mít jen na pár věcí. Bude stačit tenhle http://pocitace.aukro.cz/atx-zdroj-lc-power-550w-i2743959448.html když má mít kolem 70% účinnosti tak by mohl mít těch 450W v pohodě. Co myslíte ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

kromě "výkonu" zdroje je potřeeba také koukat na kvalitu. mohu tedy potvrdit, že nejlepší jsou značky : forton, seasonic, OCZ a mnou používaný cooler master. Nekvalitní zdroje můžou poškodit PC v docela velkém měřítku, takže s výběrem bych si dal záležet. R.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu