seznam88 Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 můj xbox 360 FALCON VERZE s rgh my zamrzává když je po delší době cca 2-3 hodiny nezapnu a potom jo musím je asi tak 2-3 zapnout a vypnout když to neudělám a jenom po té době to zapnu tak se mi prostě seknou nevíte proč prím poradte a když udělám tu metodu 2-3 vypnout a zapnout můžu je nechat zaplí klidně bez hraní 5 hodin prosím pomoc proč my to dělá jak to mám opravit mám si koupit collrunner který v tom asi nemám podle mě ano ale nevím abych to nekupoval zbytečně radši řekněte vy prosím pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dupenka Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Číst věty po tobě je strašné, chtělo by to nějakou návaznost a ne přeskaovat s jednoho k druhému. Poraď se s člověkem, ketrý ti dělal RGH ať se ti na to podívá, bude to rychlejší než aby ti tady někdo hádal co to tak asi může být. Můžu jen říci že už máš starou revizi, takže ti v ní možná něco odchází a proto ti zamrzává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Listopad 4, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 4, 2012 Může to být že se xbox hodně zahřívá . Už se to tady několikrát řešilo a radilo že pomůže zvýšit výkon větráků v nastavení . Pohledej si to někde . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.