Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Obnova save

Snoopik

Otázka

Ahoj mám problém Ps3 mám přes rok ale ted mě poprvé zazlobil (jedná se o verzi FAT 80GB) Dal jsem aktualizaci na nejnovější firmware a chtěl jsem nahrát novou hru,pak se kousnul a dal jsem úplný formát konzole. když jsem hry nahrál znovu (jde o hry Gran Turismo 5 a NFS Hot Pursuit) mám uložený save na flash a při obnově to hlásí to co je na obrázku který přikládám(nebo ho mohu poslat v mejlu). a hra se spustí od začátku bez toho co jsem již projel. Jedná se o originální hry a poctivé savy z konzole na kterou je chci opět nahrát ale je asi nějaký problém s účtem i když se normálně přihlásím save to nevezme,prosím poradte jestli se s tím někdo sešel já už vyzkoušel nějaké rady od kamarádů ale nepomohlo to. Děkuji moc.

Save mám na flash uložene takto - BLES00950_NFS_HOT_PURSUIT_SAVE a BCES00569-GAMEpost-59069-14687161498479_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Zkoušel jsem založit stejný USER a na Account se přihlásím ale save to nevezme pořád to hlásí stejnou hlášku nebo mám chybu v tom zakládání USER .....

Nebo je příčinou že jsem na konzoli udělal Format Utility?? a tím se vše vymazalo....

EDIT: jěště se zeptám při zakládání USER je jedno zda jsou malá nebo velká písmena popřípadě když mám jméno tak je to problém když se zamění třeba první písmeno velké s malým??

Je mi to záhadou proč ten save nejde když se podívám do Trophy Collection tam má tu hru dohranou na 55 % a save uložen přesto ho to nevezme už nevím kde je problém a přestává mě ps3 bavit :cry:

Takových hodin u toho sedět a ted o vše přijít.....

Upraveno uživatelem Snoopik
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu