margot Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Ahoj mám jen takový dotaz na frajery . Mun kompas v telefonu se nějak zbláznil funguje jen ve vertikální poloze telefonu jinak se točí jak chce nejde to nějak zpravit ? Mám cyanogen mod 10 není to třeba tím ? Dík za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Listopad 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 Zkus ho zkalibrovat:D Odesláno z mého ST15i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 To už jsem zkoušel mockrat . Nepomohlo. Funguje dobře jen když je telefon na výšku jinak vubec třeba sever je na jihu a tak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot Odesláno Listopad 5, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2012 A ještě jedna věc . Když telefon mám položeny a otacim ho třeba proti hodinovým rucickam tak se ručička kompasu také otáčí v protisměru . No jsem z toho jelen . Možná by to šlo nejak softwarove se do toho zavrtat aby se to otAcelo zpravne jen vedet jak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 penthaler Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 - zkus jinou verzi nebo jiny kompas - Zazalohuj, zformatuj tovarni nastaveni a zkus znovu. - Zkus jinou ROMku - pokud to nepujde ani pak, tak problem je nekde v ovladacich pro senzor, nebo v samotnem senzoru a doporucuji aplikaci nepouzivat nebo zkusit JINOU (viz bod 1) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 margot Odesláno Listopad 7, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Zkoro všechny kompasy jsem zkusil našel jsem na netu mají na ke zvlasti řešení ale nepochpil jsem ho no budu se stim muset smířit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
margot
Ahoj mám jen takový dotaz na frajery . Mun kompas v telefonu se nějak zbláznil funguje jen ve vertikální poloze telefonu jinak se točí jak chce nejde to nějak zpravit ? Mám cyanogen mod 10 není to třeba tím ? Dík za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.