pavlos11 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Ahoj,rozhodhodují se mězi těmito konzolami,ale vůbec nevím co zvolit,tak se vás chci zeptat co by jste zvolily/zakoupily vy. Děkuji za Hlasovaní a odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kuba741 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 je to uplne neco jineho ale jestli chces fakt dobre zaparit tak zvol PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Chybí ti tam položka oboje :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
seth123 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 jestli málo cestuješ, si doma, nikdo tě nemuže vyhodit od televize, monitoru, ber PS3 za cely den se dostaneš na 30 min k telce, monitoru ber vitu ale stejně jak tu piše huhla nejlepší volba je mít oboje, snad od sony to nejsou jen plané sliby okolo cross-buy(výme jak dopadlo remote play, 1080p 60Hz, Psmove), snad tedy začne vycházet více her kde doma to rozehraješ :) a na cestě do práce/školy to dohraješ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavlos11 Odesláno Listopad 6, 2012 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Přesně tak televizi mám k dispozici nonstop(mám svoji) PS Vitu jsem chtěl jen kvůli tomu že si to můžu vzít kamkoliv,ale to je asi tak jedinej důvod proč jsem si chtěl vzít,časem si ji možná koupím k PS3,ale to až budou levnější hry a větší výběr. Takže PS3 Vyhrálo :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
S4m0s Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Rozumná volba. Mám oboje a vitu když sem doma takřka nezapínám jedině když jezdím do školy a cestuju. Takže na hraní doma určitě PS3 a možná v budoucnu až vyjdou nový hry a sony snad dodrží sliby bych přikoupil vitu :) . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Psvita je pro me momentalne nejlepsi prenosna konzole, ale na druhou stranu oproti ps3 je to vec ktera se ji ani zdaleka nevyrovna takze ps3=spravna volba at uz slim nebo superslim tot muj nazor Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dweightee888 Odesláno Listopad 6, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 6, 2012 Tady spíš jde o to,že tyhle dvě konzole nejdou srovnávat,protože jedna je domácí a jedna přenosná... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mates ps3 Odesláno Listopad 7, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 7, 2012 Ale to ja si myslim ze srovnatelny budou az na ne budou vychazet stejny hry a bude rozsirenej ten cross play tak to bude velmi dobry doma rozehrat a cestou do skoly dohrat ale chce to napr. Gran Turismo v poradny kvalite atd.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.